Hírek

2005.08.10. 00:00

Eltűntek, de az RTL Klub rájuk talált és levetíti

Értjük, eltűntek. Igen, de kik és hol? Napok óta látjuk az RTL Klubon különböző időpontokban, hogy Eltűntek. Most végre kiderült, hogy a kereskedelmi csatorna legújabb sorozatáról van szó, amelyet majd hetente egyszer nézhetünk. Augusztus 26-án indítják el a műsort.

Sz. Á.

A világhódító Eltűntek amerikai sokrészes filmről van szó. Amerikában a tavalyi premier szeptemberben 18,7 millió embert ültetett a tévékészülékek elé. A tengerentúli bemutató óta többek között Németországban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Koreában, Norvégiában és Svédországban is fut a sorozat. Számos díj mellett a legjobb dráma kategóriában idén Golden Globe-díjra és tizenkét Emmy-díjra is jelölték.

A film csöppet sem vidám, egy repülőgép-szerencsétlenség után negyvennyolc ember egy távoli lakatlan szigeten találja magát. A különböző nemzetiségűekből, karakterekből, barátokból és családtagokból, ellenségekből álló csapat megpróbál együttes erővel megküzdeni a zord idővel és a nehéz tereppel. Az alkotók és a producerek J. J. Abrams, Damon Lindelof és az Alias című filmet is jegyző Bryan Burk és Carlton Cuse. Nash Bridges, a trükkös hekus mellett ismert színészek is beszálltak a sorozatba, például Daniel Dae Kim, aki a Pókember 2-ben domborított. Ian Somerhalder a Smallville, Naveen Andrews Az angol beteg, Dominic Monaghan A gyűrűk ura című filmből ismert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!