Hírek

2005.07.27. 06:38

Szétvált a két Paris

Az álompárnak kikiáltott Paris Hilton és Paris Latsis házassága minden jel szerint füstbe ment.

Gyulay Zoltán

„Vége, elmúlt” – nyilatkozta a vőlegény édesapja, Gregoris Katsidokostas, mellesleg Athén tengerparti negyedének, Vouliagmentinek a polgármestere. – „Vitakoztak, s a lány egyszerűen elment. A fiam még túl fiatal ahhoz, hogy megnősüljön. Fontosabbak a tanulmányai.” A Paris fiú az UCLA-n, a Los Angeles-i egyetemen készül, hogy idővel átvegye a család hajózási és bankbirodalmát, amelynek törzstőkéje hét és fél milliárd dollár, azaz mintegy ezerötszázmilliárd forint.

A család egyébként a kezdetekben még jó szemmel nézte a Hilton-örököshöz fűződő viszonyt (vagy éppenséggel a lány bankszámláját). A papa szívélyesen viselkedett a lánnyal, Mariana mama pedig le is fotóztatta magát vele. Az esküvőt azonban még korainak tartották: a fiú mindössze huszonkét éves, miközben a lány már huszonnégy! Nem ellenezték, elvégre a fiúk fülig szerelmes lett, ez mindenki számára nyilvánvaló volt a rokonságban, de úgy vélték, várjanak még egy keveset.

Pedig nagyratörő álmaik voltak. Az esküvőt a londoni Szent Pál székesegyházba tervezték, oda, ahol 1981-ben a boldogult emlékű Diana hozzáment Károly herceghez. A család azonban ezt sem nézte jó szemmel: „Az a hely csak uralkodóházak sarjainak való. Egy görög nem tesz ilyet” – sopánkodtak. (Ráadásul a Szent Pál templom anglikán, miközben a Paris fiú görögkeleti ortodox vallású.)

A menyegző mégsem ezen bukott meg. A Paris lány ugyanis kéthetes athéni vakációjuk idején kiválasztotta az eljegyzési gyűrűt, méghozzá ötmillió dollárért (csekély egymilliárd forintért) – és ragaszkodott is hozzá. A fiú szülei elszörnyedtek az összegen – „ami sok, az sok” –, és egymást érték a perpatvarok. „A család csöppet sem lepődött meg” – mondta egy Latsisékhoz közel álló bennfentes. A szülők azon a véleményen vannak: ha valaki egy ilyen csekélységen képes megsértődni és állandó veszekedést provokálni, jobb ha odébbáll. Paris Hilton hű maradt botrányhősnő-híréhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!