Hírek

2005.06.28. 05:37

Vilmos herceg Londonban szerelmi fészket keres

Az egyetemi tanulmányok sikeres elvégzése után Vilmos herceg (23) arra készül, hogy barátnőjével belevesse magát az ifjúság édes életébe. A brit trónörökös fia szerelmi fészket keres Londonban a szép Kate Middletonnal (22) – írja a News of the World című brit bulvárlap. Az újság megjegyzi, hogy a fiatalok rendkívül szerelmesek egymásba, s nem akarnak megválni egymástól.

Gy. Z.

Az atya, Károly walesi herceg (56) beleegyezését adta a kapcsolathoz, és az uralkodó nagymama, II. Erzsébet (79) is rendkívül csinosnak találja a lányt. Vilmos és barátnője néhány nappal ezelőtt fejezte be tanulmányait a skóciai St. Andrews egyetemen. Az örökösödési rendben második fiatalember – mint minden más diák – lakóközösségben élt. Egy barátja most leleplezi: „Nem akarják valamely királyi rezidencián tengetni az életüket, ez megfojtaná őket. Nem akarnak semmilyen felügyeletet, akárcsak Skóciában. Szinte minden estéjüket meghitt kettesben töltötték”. Most Londonban is ugyanezt szeretnék élvezni. Vagy tán egy kicsit többet is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!