Hírek

2005.06.21. 06:38

Sztárok kamerák előtt

A hírességek többsége pontosan kiszámított mozdulatokkal pózol a fotósoknak. Számukra a siker és az érvényesülés egyik alapfeltétele a hatásos megjelenés.

Farkas Cintia

Előfordulhat, hogy a magazinokat lapozgatva néha déjá vu érzésben van részünk. Christina Aquilera, Renée Zellweger, Scarlett Johansson vagy Colin Farrell nem pózolási változatosságáról híres. Ugyanaz a mosoly, vállvillantás, beállás vagy egy elmaradhatatlan kellék – mindez egy jól betanult koreográfia része lenne? Nem kétséges. Renéé Zellweger legszívesebben a válla mögül kipillantva, zárt – szinte görcsös - szájjal mosolyogva pózol a fotósok előtt. Vele ellentétben Christina Aquilera igazi show-műsort ad elő a fényképezőgépek lencséje előtt: kitátott száj, csodálkozó szemek, s merész oldalbeállását gyakran kéztartásával is megbolondítja. Sok filmcsillag a lábak keresztezésével is szeret játszani a fotósok előtt, amit igen erotikusnak találnak a férfi rajongók. Ám ez főleg a vékony lábaknál érvényesül. Míg Lionel Richie lánya, a csontsovány Nicole Richie elöl, addig Scarlett Johansson hátul keresztezi a lábát. Nemcsak a női sztároknak van tükör előtt begyakorolt póza. A női rajongók egyik kedvence, Colin Farrell legtöbbször háromnapos borostával és cigivel a szájában szeret mutatkozni a filmbemutatókon. Ralf Möllert pedig nehéz lencsevégre kapni Havanna szivar nélkül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!