Hírek

2005.06.28. 00:00

Európai és amerikai üzleti fogásokat tanulhatnak

A budapesti Közép-európai Egyetemen lévő CEU Business School és a milánói Bocconi Egyetem bejelentette, hogy innovatív elsődiplomás-képzést indít. A Kettős Nemzetközi Gazdasági Képzés egyesíti az európai üzleti gyakorlatot, az amerikai menedzsment- (vállalatvezetési) stílust, valamint a fejlődő piacok előtt álló kihívásokat.

Gy. Z.

Az új program célja, hogy felvértezze Közép- és Kelet-Európa leendő gazdasági vezetőit a globális gazdaság jelentette kihívásokhoz szükséges készségekkel. A program részeként a diákok két multikulturális egyetemi karon élnek és tanulnak majd, első két évüket Budapesten, az utolsó kettőt pedig Milánóban töltve. A program sikeres befejeztekor két értékes diplomát szereznek meg: egy olasz első diplomát (laurea) nemzetközi gazdaságból és menedzsmentből a Bocconitól, valamint egy amerikai első diplomát (Bachelor of Science) nemzetközi gazdaságból az amerikai akkreditációval rendelkező CEU-tól.

A program célja, hogy felkészítse a piacgazdaság kezdetén tartó Közép- és Kelet-Európa üzleti vezetőinek új generációját a globálizáció és az integráció kihívásaira. Arra, hogy képesek legyenek alkalmazkodni a társadalmi és gazdasági környezet gyors változásaihoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!