Hírek

2005.05.12. 00:00

Nem kegyelmeznek a parkolásnál

Balaton Balázs

A Centrum Parkolótársaság nem éppen kulturált ügyintézéséről a minap számoltunk be. Akkor megírtuk: a parkolóőr megnyugtatott bennünket, hogy aznap délután már nem jön a mi utcánkba. Hittünk neki, majd nem sokkal később visszasettenkedett az autónkhoz, és megbüntetett.
Tegnap az utcában lévő igen kevés automaták egyike elromlott. Bejelentettük, de a centrumos ügyfélszolgálat hölgyeménye közölte: sétáljunk el a másikhoz. Kértük, írja fel a rendszámot, amíg sétálunk, ne büntessenek meg. Ő azt nem írhatja fel – mondta. Kértük szépen, kértük indulatosan. Semmi. Közben elindultunk a másik géphez. Mire visszaértünk, már ott volt a szélvédőn a kék csomag.
Nehéz így megkedvelni őket. Ha a Centrum utál bennünket, mi mit szeressünk bennük? Tegnap egy felmérés eredményét ismertették: az autósoknak elegük van a parkolás rendezetlenségéből. A korrupcióból, a hazugságokból és a gerinctelen emberekből. Azokból, akik átverik az autóst egy kék céduláért. Ők szolgáltatnak, mi igénybe vesszük ezt.
Kényszerből. Így nehezen leszünk barátok, uraim…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!