Hírek

2005.05.04. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód Bontás
Két épület bontását rendelte el a képviselőtestület. Az egyik a tüdőbeteg- gondozó intézet mögötti volt szolgálati lakás, a másik a Béke út 1. szám alatti. (vs)

Csévharaszt Postacím
Az önkormányzat közel kétmillió forintot fordított a régi községháza átalakítására. A munkálatok befejeztével ide költözik majd a posta. (vs)

Érd Terelőút Május 9-én
20 órától május 10-én 6 óráig, valamint május 10-én 20 órától május 11-én 6 óráig pályafenntartási munkák miatt forgalomelterelés lesz a Bagoly utcai vasúti átjárónál. (vs)

Nagykőrös Ajándékműsor
Az Arany János Művelődési Központban május 4-én 15 órától a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói műsorral kedveskednek az idős nevelőknek. Ugyanezen a napon a Nyárlőrinci Általános Iskola tanulóinak rajzaiból nyílik kiállítás 17 órától a művelődési ház Rácz József Galériájában. (vs)

Piliscsaba Egyházi zene
Ebben az évben május 6–8. között rendezik meg a Piliscsabai Egyházzenei Napokat. A programsorozatot május 6-án 18 órakor Spányi Antal székesfehérvári megyés püspök nyitja meg a Klotildligeti plébániatemplomban. A Piliscsabai plébániatemplom és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem is otthont ad egy-egy koncertnek. (vs)
 
Szada Aszfaltozás
Az előkészületek terv szerint folynak, ennek köszönhetően júniusban megkezdik a Csapás út aszfaltozását. Kilencszáz méter hosszúságban négy méter széles út készül, egy-egy méteres tömörített padkával, szikkasztóval. (vs)

Százhalombatta Vezetékcsere
A város kommunális szolgáltató cége ebben az évben is folytatja a távhőprimervezeték-cserét. A pályázaton nyert összegből a közel 35 éves vezetékeket gyárilag előszigetelt vezetékekre cserélik. A hő-veszteség kevesebb lesz, és a meghibásodásból adódó leállások is ritkulni fognak. (vs)

Tápiógyörgye Intézeti vetélkedő
„Győzzél Györgyén” címmel egész napos programot szervez a helyi Pszichiátriai Betegek Otthona május 4-én. Az eseményre hét társintézményből hívtak meg vendégeket, akik szellemi- és sportvetélkedőn mérik össze erejüket. (vs)
 
Törökbálint Civil támogatás
A település képviselő-testülete a rendelkezésre álló 5 millió 184 ezer forintból tizenöt helyi civil szerveződésnek nyújt ebben az évben támogatást. A pénzt két egyenlő részben, április 15-ét és augusztus 15-ét követően fizetik ki az arra rászorultaknak. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!