Hírek

2005.05.28. 00:00

Illés Bélának 511 alsónadrágot adtak

Meglepődött Illés Béla, amikor a szezonzáró, Vasas elleni meccset követő hagyományos Fotex-vacsora után bárba hívta őt Halmai Gábor.

Bánki József

Az említett helyen hangulatos ünnepség várta az élvonalbeli fellépéseket illetően immáron csúcstartó középpályást, amelyet Illés felesége, Erika asszony, továbbá Halmai és az örökös MTK-drukker Fränk Sándor szervezett.

Az eseményen megjelent Várszegi Gábor, Garami József vezetőedző, Fülöp Ferenc klubigazgató, Szombathelyről Török Péter vezetésével, Jagodics Zoltán és Schäffer István, de képviseltette magát a technikás futballista sárvári rokonsága is. No meg együtt koccintott az ünnepelttel az egykori társak közül Hamar István, Orosz Ferenc, Farkasházy László, Zavadszky Gábor, a jelenlegi MTK-ból Halmai Gábor, Végh Zoltán, Füzi Ákos – ő nyártól az osztrák Admirában folytatja pályafutását – aztán betoppant Madar Csaba, a vadonatúj bajnok DVSC labdarúgója, Csertői Aurél, a Fehérvár edzője és Kuttor Attila is, akik meglepő ajándékkal, 511 „szuszival”, azaz alsónadrággal lepték meg Illést. Annyival, amennyivel Illés csúcstartó lett.

A „vonalkódos” alsónadrágok átadása előtt azonban egy látványos filmösszeállítást is levetítettek Illés góljairól, majd a rekorderről nyilatkoztak edzői, volt és jelenlegi játékostársai, és az őt „királyként” tisztelő szurkolók. Utóbbiak képviseletében jelen volt az ünnepi esten Földvári Gábor, az MTK Baráti Kör elnöke, aki beszélt arról is, hogy szerintük a pályán elért eredmények alapján megszerezték az ezüstérmet, így a liga által levont pontot akár jogi úton is visszaszerzik. Úgy gondolják, amenynyiben minden klubbal szemben azonos mércével mérnek, úgy a mostani végeredmény csak ideiglenes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!