Hírek

2005.05.05. 08:01

HÍRsáv

BAMA

Owen az Arsenalban  folytathatja karrierjét
LABDARÚGÁS Egyre valószínűbb, hogy létrejön a sokszor emlegetett, és mindanynyiszor cáfolt Owen–Reyes csere. A Real Madrid 12 millió fontban állapította meg angol támadója, Michael Owen árát, míg az Arsenal tízmillió font ellenében hajlandó lenne megválni a spanyol José Antonio Reyestől.

A Seattle és a Detroit  már az elődöntőben van
NBA Keleten az előző év bajnoka, a Detroit Pistons, nyugaton pedig a Seattle Supersonics jutott be a főcsoport elődöntőjébe. A címvédő 88-78-ra győzött a Philadelphia ellen, míg a Sonics 122-118-ra győzött a Sacramento ellenében. Mindkét gárda 4-1-re nyerte a páros mérkőzést.

Ben Gordon a liga  legjobb hatodik embere
NBA A Chicago Bulls újonc kosarasát találták az idei szezon legjobb hatodik emberének az amerikai és kanadai szakírók szavazásán. Gordon mind a 82 alapszakaszbeli meccsen pályára lépett (79-szer csereként) és 15,1 pontot szerzett mecscsenként. A mérkőzések utolsó negyedében 21 alkalommal érte el a tíz pontot. Ő az első újonc, aki elnyerte a díjat.

Tóth is elbúcsúzott  a világbajnokságtól
ASZTALITENISZ Tóth Krisztina személyében az utolsó magyar versenyző is kiesett Sanghajban. A magyar versenyző a világranglista harmadik helyezettjétől, a kínai Niu Csien-fengtől kapott ki 4-1 arányban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!