Hírek

2005.05.02. 00:00

Az elnökné kétségbeesett háziasszony

Az elnök felesége csupán szellemeskedni akart, ám csipkelődése túl jól sikerült. Akarva-akaratlanul lerántotta a leplet családi élete árnyoldalairól. Amikor George Bush egy sajtófogadáson éppen anekdotázni kezdett, a First Lady magához ragadta a szót, és letorkollta élete párját.

Toronyi Attila

– Ne akard már megint ugyanezt a szakállas viccet elmesélni – méltatlankodott az asszony. Ám ezzel nem érte be, és hozzáfűzte: – évek óta eljárok ugyanerre az esti fogadásra, itt ülök csöndben. Most szeretnék végre én is mondani valamit. Aztán mint a vízfolyás, pletykálni kezdett: a férjéről, a családról, az alkalmazottakról. – George mindig azt mondja, mennyire örül, hogy együtt vacsorázhat az újságírókkal. Marhaság! Máskor ilyenkor már az ágyat nyomja – tréfálkozott Laura.

– Őkelme este kilenckor már húzza a lóbőrt. Én pedig nézem a tévében a sorozatot a kétségbeesett háziasszonyokról. Magam is az vagyok, kétségbe vagyok esve. Ráadásul hiába győzködi az elnököt, hogy maradjon fenn vele tovább, „a világ érdeke is ezt kívánná”. – George sok mindenben fejlődött a farmerkedésben azóta –  fejtegette Laura –, hogy meg akart fejni egy lovat, ráadásul egy csődört.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!