Hírek

2005.04.02. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Lukács Mihály családi zenélése és horgászata
Lukács Mihály (51), a Fidesz Szolnok megyében élő országgyűlési képviselője zenészdinasztia tagja. Családjában fontos szerep jut a zenei képzésnek és a muzsikálásnak. Gyakran zenélnek együtt otthon, a maguk örömére. A képviselő másik hobbija a horgászat. A Tiszára és holtágaira olykor szintén elkísérik a családtagok. A horgászat mellett a halat is szeretik Lukácsék, a zsákmányt változatos módon elkészítve fogyasztják el. (szs)

Kuzma László nagyon örül, ha iskolások közé mehet
Kuzma László (45), a nagyatádi körzet fideszes országgyűlési képviselője barcsi szakközépiskolában érettségizett, és ma is visszajár oda tanítani. Nagyon feldobta, hogy a barcsiak nemrégiben meghívták egy iskolai ünnepségre, ahol a Vásárhelyi-tervről tartott előadást. A honatya örömmel megy az iskolások közé, ahol lelkileg feltöltődik. Azt mondja, a diákok csillogó tekintetéből merít erőt a mindennapok küzdelmeihez. (szs)

Korózs Lajos barátai tériszonnyal küszködtek
Korózs Lajos (46), az MSZP Heves megyei országgyűlési képviselője, a szociális tárca politikai államtitkára kanyontúrára invitálta ismerőseit Szlovákiába, Suha-Belához, a Hernád áttöréséhez. Az egyre szűkülő kanyonban – ahol néha függőleges vaslépcsőkön kellett megtenni 6-7 méteres magasságot – derült csak ki, hogy az Alföldről érkezett barátoknak tériszonyuk van, akad, aki eddig még a saját háza padlására sem mert felmenni... (rm)

Kránitz László számára a család a legfontosabb
Kránitz László (32), az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei országgyűlési képviselője családjának szenteli szinte minden idejét. Igyekszik minél több időt tölteni ötéves fiával, Lászlóval és a kétéves Laurával. Ennek érdekében lényegében a baráti találkozókról is lemondott. Egy ilyen programja azért maradt: csütörtökönként este kilenctől fél tizenegyig egy összeszokott társasággal focizik. A gyerekek ilyenkor már alszanak. (szs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!