Hírek

2005.04.08. 07:13

Mit szól majd ehhez Victoria Beckham?

David Beckham életében egymást érik a csapások: miközben klubja, a Real Madrid mindenhonnan lecsúszott, ő maga elveszítette három éve őrzött trónját a legjobban öltözött angol urak szavazásán.

Árvay Sándor

A 29 esztendős futballsztár az első helyről az utolsóra csúszott vissza a GQ divatmagazin értékelő listáján. További keserű pirula számára, hogy egykori manchesteri klubtársa, a válogatott Rio Ferdinand (26) vette át tőle a rangelső pozícióját.

Semmi kétség, hogy az ex-Spice Girl, Victoria asszony nem lesz boldog férjura kétes dicsőséget hozó szereplése hallatán. Más kérdés, hogy a voksolás aligha változtatja meg népszerűségüket: történjen bármi, ők a lapok címoldalára kerülnek. A korántsem csillogó madridi futballgalaktikusok a spanyol kupában, a hazai pontvadászatban és a Bajnokok Ligájában is a vert mezőnybe kerültek, s lám, a sztárjátékos Beckham újabb blamát kénytelen elviselni. Most a lakkcipők és frakkok világából érkezett a csapás. A GQ kiadója, Dylan Jones az értékelésnél még oda is szúrt a madridi légiósnak, amikor utódját méltatta: „Ferdinand olyan futballista, aki képes laza lenni, nem veszi túl komolyan magát”.

A jól öltözöttek listáján a második helyre a Chelsea futballmenedzsere, a portugál Jose Mourinho (42) került, míg az Alfie-filmek színésze, Jude Law (32) lett a harmadik. Jelképesen trónra emelték a legrosszabbul öltözött brit férfiakat is: az esküvő előtt álló trónörökös két fia, Vilmos és – a nemrégiben egy partin náciöltözetben megjelent – Harry kapta a Citrom-díjat.

Rio Gavin Ferdinand

Született: 1978. november 7.

Klubjai: West Ham United, közben kölcsönjátékosként: Bournemouth, Leeds United, Manchester United

Sikerei: angol bajnok (2003), vb-negyeddöntős (2002)

Válogatottság/gól: 35/1

Becks és a lyukas farmer

A GQ divattervezőiből álló zsűri az elmúlt három évben kivétel nélkül David Beckhamet találta a legjobban öltözött férfinak a brit szigeten. A most éles fordulattal az utolsó helyre visszalökött Becks viseleteit szélsőségesnek ítélik meg. Elismerik, felesége oldalán általában választékos viseletben jelenik meg, különösen az Egyesült Államokban. A konzervativizmus hívei vele kapcsolatban gyakran emlegetik, hogy „lyukas farmerban” jelent meg a Real Madridnál, bemutatásán.

Klubjai: West Ham United, közben kölcsönjátékosként: Bournemouth, Leeds United, Manchester United

Sikerei: angol bajnok (2003), vb-negyeddöntős (2002)

Válogatottság/gól: 35/1 Becks és a lyukas farmer A GQ divattervezőiből álló zsűri az elmúlt három évben kivétel nélkül David Beckhamet találta a legjobban öltözött férfinak a brit szigeten. A most éles fordulattal az utolsó helyre visszalökött Becks viseleteit szélsőségesnek ítélik meg. Elismerik, felesége oldalán általában választékos viseletben jelenik meg, különösen az Egyesült Államokban. A konzervativizmus hívei vele kapcsolatban gyakran emlegetik, hogy „lyukas farmerban” jelent meg a Real Madridnál, bemutatásán. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!