Hírek

2005.04.04. 00:00

Leteszik az óbudai tévészékház alapjait

Kiss Elemér egykori kancelláriaminiszter képviselte Czeglédi Lászlót, a Magyar Televízió kuratóriumának elnökét a tévészékház építési engedélyéről tartott megbeszélésen.

Izing Antal

Mint ahogy a Reggel megírta, a napokban létrejött az óbudai városházán az eddig még soha nem látott találkozó. Rudi Zoltán, az MTV elnöke, Tarlós István polgármester és a III. kerület jegyzője együtt találtak megoldási lehetőséget. Korábban megírtuk, hogy a kerületi építési hatóság azért vonta vissza a többször is meghosszabbított engedélyeket, mert az építkezés nem kezdődött meg. Tarlós azt mondta, hogy mindhárman hatósági kérdésnek tekintették az ügyet.

Sikerült is szakszerű megoldást találni a jegyző segítségével, amely valószínűleg a Közigazgatási Hivatal szármára is elfogadható lesz. A megálla-podás tervei szerint a Bojtár utcába tervezett tévészékház alapjainak kitűzését mielőbb meg kell kezdeni. A kitűzés már az építkezés része, az engedély pedig kiadható.

Sértve érzik magukat

A kurátor, Czeglédi László korábbi kijelentései miatt az óbudai önkormányzat most is sértve érzi magát. Czeglédi politikai kérdést szeretett volna gyártani egy hatósági ügyből – mondja Tarlós István harmadik kerületi polgármester.

a Magyar Televízió kuratóriumának elnökét a tévészékház építési engedélyéről tartott megbeszélésen. Izing Antal Sértve érzik magukat A kurátor, Czeglédi László korábbi kijelentései miatt az óbudai önkormányzat most is sértve érzi magát. Czeglédi politikai kérdést szeretett volna gyártani egy hatósági ügyből – mondja Tarlós István harmadik kerületi polgármester. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!