Hírek

2005.04.28. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Aszód Kevés a maradvány
A város 2004. évi pénzmaradványa az előző évinél 50 millió forinttal kevesebb, és teljes mértékben kötelezettséggel terhelt. A maradvány teljességében mintegy 176 millió forint. (vs)

Budakeszi Új autó Tavaly
a Pest megye Biztonságos Települése cím elnyerésével együtt ötszázezer forintot kapott a város a megyétől. A képviselőtestület döntése szerint ebből négyszázezerrel a rendőrkapitányság gépjárműbeszerzését támogatják. (vs)

Budaörs Haszonbér
Az önkormányzat a gazdasági év végéig haszonbérbe, illetve bérbe ad nyolc ingatlant. A bérleti díj tíz forint négyzetméterenként. A kérelmeket a Polgármesteri Hivatal Vagyonirodájához lehet benyújtani. (vs)

Cegléd Nyílt nap
A Ceglédi Rendőrkapitányság ma 9 és 15 óra között nyílt napot rendez a Rákóczi út 22–24. alatti épületében. Az érdeklődők többek között megnézhetik a szolgálati járműveket és az önvédelmi fogások bemutatóját. (vs)

Dabas BeÍratkozás
Ma és holnap lehet a város iskoláiba a tanköteles gyermekeket az első osztályba beíratni. A gyermek születési anyakönyvi kivonatát, az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást kell a szülőnek magával vinnie. (vs)

Vác Testületi ülés
Ma reggel kezdődik a város képviselő-testületének áprilisi ülése. A tervezett napirendi pontok között szerepel többek között a 2004. évi zárszámadás, a 2005-re vonatkozó közbeszerzési terv hatvannyolc tételének jóváhagyása. Valamint egy közhasznú társaság létrehozása is, amelynek feladata a Térségi Integrált Szakképző Központ kialakítására benyújtott és nyertes pályázat céljainak megvalósítása. (vs)

Diósd Közmeghallgatás
Ma délután ül össze a falu képviselő-testülete. Ezt követően 17 órától közmeghallgatást tartanak a közösségi házban. Napirenden a 2004. évi zárszámadás és az önkormányzat vagyoni helyzete szerepel. (vs)

Pécel Együttműködés
A város képviselő-testületének ma délutáni ülésén többek között a XVII. kerület önkormányzatával és Ecser önkormányzatával közösen felállítandó mezei őrszolgálatról is döntenek. (vs)

Százhalombatta Tilalom
Az április 30-i versenyre tíz mázsa pontyot telepítettek a „Római-hídnál”. Ezért a Bara-patakra teljes horgászati tilalmat rendeltek el április 29-én (pénteken) 9 órától 30-án (szombaton) 10 óráig. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!