Hírek

2005.04.15. 00:00

A szép Orkán hercegnő sűrűn váltakozó szeretői

Édesapja kedvence, a legkisebb lány vonzó, szexi, tündöklően fiatal. És botrányos. Stéphanie monacói hercegnő a saját, független életét éli.

Gyulay Zoltán

[caption id="" align="alignleft" width="263"] 2003 decemberében a hercegnő a nyugat-indiai szigeteken nyaralt
[/caption]Stéphanie (40) egyszerűen eltűnt. Hiányzott, amikor testvérei, Albert (47) és Caroline (48) a pápát gyászolták. Lehet a villájában Gstaadban, vagy auroni vidéki házában, esetleg meghúzza magát monacói lakásában. Valószínűleg magában gyászol, csak ma, édesapja temetésére bukkan föl ismét. Istenítette az elmúlt héten elhunyt III. Rainier-t. Miként 1982-ben elhunyt édesanyját, akitől nővérével együtt a szépségét is örökölte. Sokáig önmagát hibáztatta az autóbalesetért, amelyben ő is súlyos sérüléseket szenvedett. Csak tizenöt évvel később hozták az orvosok nyilvánosságra, hogy Grace Kelly – Gracia Patricia hercegnő – agyvérzést kapott a volánnál, ezért zuhantak le az útról.
Az akkor tizenhét esztendős lányt megviselték a történtek. Olyannyira, hogy egyre szabadosabban, egyre botrányosabban kezdett el viselkedni. A Vízöntő jegyében született, gúnyneve Orkán. Még fiatalkorú volt, amikor farmerban-tornacipőben viharzott végig a párizsi diszkókon, dohányzott, üvegből itta a sört, de még a hasist is megkóstolta titokban.
Nagykorúságától a mai napig rengeteg férfit elfogyasztott. Listáján húsz név szerepel, egy sincs közöttük kékvérű.

Szeret meztelenkedni

Stéphanie-nak ma is szoborszépségű alakja van, és ezt mindig is tudta magáról. Lesifotósok többször is lekapták, amint melltartó nélkül napozik. Szeretői között volt színész és színészfi, rockénekes, Forma–1-es pilóta, bártulajdonos, mixer, testőr, krupié, síoktató, futballkapus. Első férje Daniel Ducruet halász és testőr. Két gyermeket szült neki, majd 1995-ben össze is házasodtak, de már 1996-ban elváltak. A következő Franco Knie cirkuszigazgató (49), lakókocsiban laktak, a hercegnő maga főzött, 2000-től 2002-ig tartott. Adnans Lopez Perez akrobata (30), ráadásul Knie cirkuszában. Esküvő 2003-ban, válás 2004-ben.

Gyulay Zoltán Szeret meztelenkedni Stéphanie-nak ma is szoborszépségű alakja van, és ezt mindig is tudta magáról. Lesifotósok többször is lekapták, amint melltartó nélkül napozik. Szeretői között volt színész és színészfi, rockénekes, Forma–1-es pilóta, bártulajdonos, mixer, testőr, krupié, síoktató, futballkapus. Első férje Daniel Ducruet halász és testőr. Két gyermeket szült neki, majd 1995-ben össze is házasodtak, de már 1996-ban elváltak. A következő Franco Knie cirkuszigazgató (49), lakókocsiban laktak, a hercegnő maga főzött, 2000-től 2002-ig tartott. Adnans Lopez Perez akrobata (30), ráadásul Knie cirkuszában. Esküvő 2003-ban, válás 2004-ben. 2003 decemberében a hercegnő a nyugat-indiai szigeteken nyaralt -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!