Hírek

2005.04.20. 00:00

A lakosságért harcolnak a bankok

Meglepő, s valóban csábító kedvezményekkel akarják növelni a bankok azok számát, akik náluk lakossági számlát vezetnek.

V. G.

A CIB Bank a Classic Magánszámlához rendel kedvezményeket – derül ki az internetes honlapjuk információiból. Az akció keretében az ügyfél számláján egy alkalommal jóváírja a július elseje és szeptember 30-a közötti legmagasabb összegű közüzemiszámla-tételt. Ennek feltétele, hogy a folyószámlára legalább havi 50 ezer forintos jövedelemutalás érkezzen, szeptember 30-ig legalább két különböző szolgáltatóhoz tartozó közüzemi megbízást terheljenek a számlára, illetve az ügyfélnek ne legyen április előtti közüzemi megbízása a hitelintézetnél. Ezenfelül az új számlaigénylőknek a CIB három hónapig nem számol fel számlavezetési díjat, ingyenes a Mobilbank Számlafigyelő Rendszer, illetve a Visa Electron bankkártya is.

A HVB Bank e-csomagjánál a havi díjért az ügyfél díjmentesen intézheti eseti átutalásait telefonon, illetve interneten keresztül, és nem kell fizetnie az állandó forintutalásokért, valamint a közüzemi megbízásokért. Az e-csomag igénylésénél az internetbanking szolgáltatás egyszeri belépési díját sem kell leróni.  Az Inter-Európa Bank befektetési számlanyitási akciója keretében április végéig kedvezményes feltételek mellett igényelhető az eBroker kereskedési rendszer. Az eBroker használatára megállapodást kötőknek az év végéig ingyenes befektetési számlavezetést kínálnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!