Hírek

2005.04.20. 06:58

A Fradi csak veszíthet

Ma eldől, hogy mely csapatok vívhatják az idei Magyar Kupa döntőjét. A kupavédő Ferencváros a BKV Előrével játszik a finálé jogáért.

BAMA

A legjobb négy között, a sorsoláskor a Ferencvárosnak kedvezett a szerencse a Magyar Kupában, a zöld-fehérek alacsonyabb osztályú ellenfelet kaptak, a BKV Előrét. Az összecsapás színhelye az NB I B-s csapat Sport utcai otthona. a BKV nagyon készül a mérkőzésre. Reményeiket táplálja, hogy az elmúlt öt évben immár harmadszor jutottak be az elődöntőbe, a mostani sorozatban elbúcsúztatták a Győrt és az MTK-t is. A lelátón 2500 nézőt képesek biztonságosan elhelyezni, ebből 2000 lehet a ferencvárosi szurkoló. Az esetleges rendzavarások elkerülése végett a rendőröknek 80 biztonsági őr is segít majd.

– Döntőt akarunk vívni, így nem hibázhatunk a BKV ellen – mondja László Csaba, a zöld-fehérek edzője – Ezért is tartottam fontosnak, hogy megnézzem az Előre legutóbbi bajnokiját. Egy tizenegyesgóllal kapott ki a csapat, nagyobb szerencsével tehát elkerülhette volna a vereséget. Rendkivül lelkes, fiatal a gárda, bizonyára felszabadultan játszanak majd ellenünk, elvégre csak nekünk van veszítenivalónk. Eltiltott játékosunk nincs, így a legerősebb összeállításunkban léphetünk pályára.

A mérkőzés 16.30 órakor kezdődik. Döntetlen esetén kétszer 15 perc hosszabítás következik. Ha ez sem hoz döntést, tizenegyeseket rúgnak a csapatok. (A Sopron–Bp. Honvéd elődöntő lapzártánk után ért véget.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!