Hírek

2004.12.20. 00:00

Vadászpuskával válaszolt a petárdadurrogtatóknak

Kiss Gergely

Szombat reggel állították elő azt a férfit, aki péntek este vadászpuskájával rálőtt egy kecskeméti szórakozóhely bejáratára. A harmincnyolc éves helyi lakos így kívánt véget vetni a kocsmában tartózkodó vendégek hangoskodásának.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint régóta tart a viszály a szomszédok és a szórakozóhely tulajdonosa között. Hortobágyi István elmondta, a lakók elviselhetetlennek tartják a vendégek hangoskodását, akik legutóbb petárdákat robbantgattak. Az előállított férfinél péntek este telt be a pohár. Vadászfegyverével belelőtt a cégtáblába és az egyik lámpaburába. Majd ezt követően megfenyegette a kocsma tulajdonosát. A kiérkező rendőrség a lövöldözőt éjszaka megfigyelés alatt tartotta, majd reggel előállították. A férfi nem tagadta tettét, amelyet nyugalmának megzavarásával indokolt. Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indult ellene eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!