Hírek

2004.12.13. 00:00

Politikusok–Magánügyek

BAMA

Birkás Tivadar nyáron osztogatja a pofonokat
Birkás Tivadar győri fideszes képviselő ugyanabba a bokszterembe jár edzésekre, ahonnan Csonttörő Nagy János karrierje indult. – Csak akkor szoktam beállni kesztyűzni, amikor hosszú szünetet tart a parlament. Ha becsúszik egy nagyobb pofon, akkor bekékül a szemem, úgy nem az igazi a törvényhozói munka – mondta. Igérete szerint biztosra vehető, hogy a helyszínen buzdítja majd Csonttörőt következő, Chacon elleni meccsén.

Csáky András munkával tölti a januári pihenőt
Csáky András, az Magyar Demokrata Fórum ceglédi képviselője munkával tölti a januári törvénykezési szünetet. Az egészségügyi bizottság alelnöke
a kórháztörvény pártja által fontosnak tartott módosításait ülteti át a jog nyelvére. Januárban több ideje lesz arra is, hogy kedvenc történelmi korszakával, Napóleon és korával foglalkozzék. Ezért elolvassa a Napóleon szeretői című könyvét. Reméli, hogy egy-két napra eljut pihenni a családjával.

Hitvesi csókot ismételt a pap kérésére Cserna Gábor
Cserna Gábor országgyűlési képviselővel fura dolog történt az esküvőjén. – Ezzel a jó Isten és én sem vagyok megelégedve, ismételjétek meg a hitvesi csókot – szólt hozzájuk a plébános.– A feleségemmel együtt igen-csak zavarba jöttünk, no per-sze a násznép meg szinte tombolt – elevenítette fel a történetet a fideszes képviselő. A dunaújvárosi honatyát a mai napig ugratják  a történettel a barátai. Azt kérdezik tőle: megtanult-e már csókolózni?

Hiller István színpompás söralátéteket gyűjt
Hiller István, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának vezetője, az MSZP elnöke olyan söralátét-gyűjteményt mondhat magáénak, amely az európai múlt sokszínűségéről tanúskodik. Arra a legbüszkébb, amelyik a mai Belgium területéről származik, s rajta a sörfőzde-alapítás éveként az 1192-es dátum szerepel. Hiller szerint az alátétek tanulmányozása révén földrészünk kultúrtörténeté-nek új lapjai tárulhatnak fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!