Hírek

2004.12.20. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Fesztivál
Az évről évre gazdagabb programmal megrendezésre kerülő Budaörsi Fesztivált 2005-ben hatmillió forinttal támogatja a város a költségvetéséből. (vs)

Isaszeg Új utak
Az isaszegi önkormányzat honlapján már olvasható, hogy a képviselő-testület jövőre mely utak tervezését kívánja elvégeztetni.
Összesen több mint öt kilométer hosszú közlekedési folyosóról van szó. (lma)

Piliscsaba Forráshiány
A 2005. évi költségvetést 257 millió forintos hiánnyal tervezik. Az önkormányzati fenntartású óvodák 41 millió, az iskolák pedig 52 millió forintot kapnak. Ilyen pénzügyi helyzetben nincs lehetőség beruházásokat véghezvinni, de biztosított lesz az önkormányzat és a hivatal műkö-
dése. (vs)

Vácduka Visszadobták
A közelmúltban utasították vissza Vácdukának a művelődési ház fölújítására benyújtott pályázatát. Az épület a végromlás szélére jutott, így közel százmillió forint kellene megújítására. (lma)

Veresegyház Felkerült
Az érdeklődők immár internetről is elérhetik a Veresegyházára közlekedő buszok menetrendjét. Az adatok az önkormányzat elektronikus kikötőjén lelhetők fel. (lma)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!