Hírek

2004.12.17. 00:00

Demszky Gábor figyelhetne

Szemán László

Szeretném, ha Demszky Gábor főpolgármester úr nemcsak külhoni fővárosokat látogatna sorra tapasztalatcsere címén. Vigyázó szemeit rávethetné például Edelényre. Hogy tudja, merre van, ideírom: Borsod-Abaúj-Zemplém megyében. Bányásztelepülés. No, ne azért figyelmezzen Edelényre, hogy tapasztalatokat szerezzen a 4-es metró alagútjának fúrásához. Bár a bányászok abban is tudnának segíteni. Értenek hozzá. A polgármesteri hivatalban kellene szétnéznie. Átlapozni az önkormányzati határozatokat. Ha rest, akkor elég a legfrissebb döntéseket átnyálaznia. Úgy döntött Edelény önkormányzata, hogy január elsejétől megszűnik a lakosság szemétszállítási díjfizetése. Ezzel Molnár Oszkár edelényi polgármester választási ígéretei és az azok alapján megszületett gazdasági program újabb lényeges eleme teljesül.

Az igaz, hogy Demszky nem ígért ilyesmit a fővárosiaknak, csak díjemelést minden fronton a BKV-tól a csatornadíjakig. A két polgármester között van egy közös: amit ígértek, azt be is tartják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!