Hírek

2004.12.03. 06:43

Az amerikai Holland-Corn vezeti Kelet válogatottját

BAMA

A női együttesek már összeálltak, a december 11-i budapesti All Star-kosárgála férfi válogatottjait szombatig még alakíthatja a közönség – a www.streetballnet.hu internetes címen és a 06-20/388-5838-as sms-számon lehet szavazni. Az már a hölgyek névsorából is látszik: hatalmas csatát, igazi presztízsmeccset ígér a Papp László Sportaréna jövő szombat esti három csúcsmeccse (a juniorok Rockie Game találkozója, valamint a férfi és a női Kelet– Nyugat rangadó). A délelőtti örömkosárlabdázásra ingyenes nézelődés, a részvétel, az esti gálára pedig a Ticketpro irodáiban (telefon: 06-1/422-2682) lehet még belépőt vásárolni. A családi jegyek húszszázalékos kedvezménnyel kaphatók.

Női All Star-mérkőzés
Kelet: Holland-Corn (BSE), Volnaya (Szolnok), Fűrész E. (Szolnok), Papp K. (Szolnok), Ambrus (Diósgyőr) – csere: Zsolnay (Diósgyőr), Jokovics (Diósgyőr), Farmer (Szolnok), Perovics (BSE), Fodor (Diósgyőr), Bellovai (BEAC), Kajdacsi (Szeged). – Kapitány: Ujhelyi Gábor.
Nyugat: Iványi (Pécs), Kovacsevics (Sopron), Bujdosó (Pécs), Béres (Pécs), Vilipics (Pécs) – csere: Blahuskova (Sopron), Károlyi (Pécs), Vajda (Sopron), Branzova (Pécs), Hlede (Pécs), Heller (ZTE), Honti (Sopron). – Kapitány: Rátgéber László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!