Hírek

2004.11.15. 06:03

Keresztül Pest megyén

BAMA

Gödöllő Közmeghallgatás Gödöllő város képviselő-testülete november 18-án, csütörtökön 18 órakor közmeghallgatást tart. Az ülés helye a Városháza földszinti nagyterme. Napirendi pont: Gödöllő infrastrukturális helyzete. A téma előterjesztője dr. Gémesi György polgármester. (lma)

Monor Tüdőszűrés November 30-ig kell Monor 7. számú háziorvosi körzet (Monorierdő) lakóinak bejelentkezni tüdőszűrésre. (lma)

Nagykőrös Névadó Az Arany János Művelődési Központ kiállítóterme november 17-től a Rácz József Galéria nevet viseli. Az első kiállító Péczeli-Bauer Margit grafikusművész, akinek kiállítását
dr. Simon László megyei múzeumigazgató nyitja meg. (vs)

Ráckeve Gazdaesték Ma kerül sor a téli gazdaesték szaktanácsadási sorozat következő előadására.s A téma: Alternatív lehetőségek a mezőgazdaságban, félig önellátó gazdaság szerkezetátalakítása, korai nyugdíjazás a Nemzeti Vidékfejlesztési Terv keretében. (vs)

Szigetszentmiklós Díszkivilágítás A képviselő-testület úgy határozott, hogy bővíti a karácsonyi városi díszkivilágítás területét. A fények az adventi ünnepségen gyúlnak ki. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!