Hirdetés

2006.12.19. 13:39

Nyerő páros

Magyarország egyik legnagyobb és leghallgatottabb rádiós hálózatának, illetve Békés megye nagy múltú és jelentős tapasztalattal rendelkező kereskedelmi rádiójának házasságából megszületett Békéscsaba professzionális és legfrissebb rádióállomása, a Start Rádió 1. A Start Rádió és a Rádió 1 eddigi hallgatói kedvenc csatornájukat az FM 88,9 MHz-re hangolva érik el. Ugyanitt találkozhatnak kedvelt műsorvezetőikkel, korábbi Startosokkal, Rádió 1-esekkel egyaránt. A Start Rádió 1 ügyvezetője, Mazán Tamás szerint a változással az eddigieknél sokkal jobban tudják szolgálni a Békés megyei hallgatók széles körű igényeit.

(X)

-  Miért volt szükség a frekvenciaváltásra?
- A változásokat a hallgatókért érzett felelősség motiválta mind a Rádió 1, mind pedig a Start Rádió részéről. A Rádió 1 által korábban használt békéscsabai frekvenciának ugyanis 2007-ben lejár az első körös műsorszolgáltatási szerződése. Mivel a Rádió 1 nem akarta cserben hagyni eddigi hűséges hallgatóit, olyan partnert keresett, amellyel együttműködve hosszútávon és biztonságosan képes garantálni  a rádió békéscsabai jövőjét. A Start Rádió pedig pontosan ilyen partner, hiszen a megyében egyedülálló módon 2012-ig (és opcionálisan még további öt évre, 2017 - ig) rendelkezik műsorszolgáltatási jogosultsággal. Ugyanakkor a Start Rádiónak is gyümölcsöző az együttműködés, hiszen a változás óriási technikai fejlesztéssel valósult meg: a békés megyei hallgatók így sokkal nagyobb vételkörzetben és professzionálisabb minőségben élvezhetik kedvenc műsoraikat. A régi Start Rádió-hallgatók pedig európai színvonalú műsorokban országos sztárokkal is találkozhatnak, miközben az eddigi erős csapat is tovább dolgozik.
[caption id="" align="alignleft" width="475"] Mazán Tamás a Rádió 1 sztárja, Harsányi Levente társaságában
[/caption]
- Hogyan alkalmazkodik a műsorstruktúra a megyei hallgatók igényeihez?
- A Start Rádió 1 programja a Rádió 1 országos hálózatának arculatát, profizmusát kapja. Eddigi tapasztalataim alapján bátran kijelenthetem, hogy a  célközönség igényei szinte megegyeznek Békéscsabán vagy a megye bármelyik településén, éppúgy mint Budapesten. Meggyőződésem, hogy sem a Rádió 1, sem pedig a Start Rádió eddigi hallgatói nem fognak csalódni a 88,9 MHz műsorkínálatában.
- Változik-e a rádió üzleti stratégiája?
- A Start Rádió 1 nem csak a hallgatóihoz viszonyul felelősségteljesen, hanem üzleti partnereihez is.  Ezért évente több alkalommal készíttetünk hallgatottsági felméréseket, hogy azok alapján hitelesen tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket az aktuális hallgatói szokásokról, tendenciákról. Hirdetési lehetőségeket, csomagokat kínálunk hálózatunk másik rádióállomásának – a Rádió 1 Orosháza - műsorába is. A reklámok elkészítéséhez pedig immáron egy képzett, professzionális kreatív csapat ötletei adnak segítséget. Természetesen a megyei sport-és kulturális programok, rendezvények támogatását, propagálását továbbra is kiemelten kezeljük. Célunk, hogy mind hallgatóink, mind üzleti partnereink elmondhassák: a Start Rádió és a Rádió 1 békéscsabai házasságából egy igazán nyerő páros született.

A Start Rádió és a Rádió 1 eddigi hallgatói kedvenc csatornájukat az FM 88,9 MHz-re hangolva érik el. Ugyanitt találkozhatnak kedvelt műsorvezetőikkel, korábbi Startosokkal, Rádió 1-esekkel egyaránt. A Start Rádió 1 ügyvezetője, Mazán Tamás szerint a változással az eddigieknél sokkal jobban tudják szolgálni a Békés megyei hallgatók széles körű igényeit. (X) Mazán Tamás a Rádió 1 sztárja, Harsányi Levente társaságában -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!