Labdarúgás - NB II.

2024.07.06. 16:52

Négy csabai gól

Lejátszotta első felkészülés mérkőzését a Békéscsaba 1912 Előre NB II.-re készülő labdarúgó-csapata. Szombaton az éppen a másodosztálytól idén elbúcsúzó Tiszakécskei LC otthonában gyakorolt Csató Sándor csapata és nyert magabiztosan három góllal.

Gajdács Pál

A békéscsabai team eredményesen kezdte a felkészülési mérkőzések sorozatát

Fotó: Békéscsaba 1912 Előre

A csabaiaknál több próbajátékos is pályára lépett a védő Maronyai Zalán Gábor a Szeged II., a középpályás Csatári Gergő a Kazincbarcika, a középpályás Szabó Bálint az Újpest játékosa. Sérülés miatt ugyanakkor hiányzott Póser Dániel, Fazekas Lóránt, Hodonicki Márk, Márkus Attila és Pusztai András.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a vendéglátók szerezték meg a vezetést Takács Tamás révén, utána viszont a csabaiaknak sikerült felvenniük a ritmust és Hulicsár Máté révén egyenlítettek. Szünet után nem kellett sokat várni a a vendégek góljára, a csereként beálló Szabó Bálint az 50. percben az első labdaérintéséből megszerezte a vezető gólt. Két perc múlva a napokban igazolt fiatal Pelles Patrik András növelte a csabaiak előnyét, majd a hajrá kezdetén ugyanő tette biztossá a csabaiak győzelmét.

Hétfőtől a mátraházi edzőtáborban készül tovább a Békéscsaba, majd szerdán Tiszaújvárosban játszik edzőmérkőzést. 

Csató Sándor: – A heti terhelés után meglepően frissen mozogtak a fiúk. A cserék is jól szálltak be, így összességében pozitív képet festett a mai meccs. Hétfőtől Mátraházán már más jellegű munkára váltunk, bízunk benne, hogy oda már a végleges kerettel utazhatunk el. 

Tiszakécskei LC–Békéscsaba 1912 Előre 1–4 (1–1)

Felkészülési mérkőzés, Tiszakécske. Békéscsaba: Uram – Gyenti, Kuzma, Viczián, Csató M., Mikló, Hursán, Tóth M., Pintér, Szatmári, Hulicsár. Csere: Tóth P., Kovács G., Pelles, Zvara, Szabó B., Vólent, Sármány, Albert, Maronyai, Kővári, Komáromi, Kóródi, Csatári. Vezetőedző: Csató Sándor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában