Fitkid

2024.04.11. 11:06

Eredményesen kezdték a szezont a KörösFit-esek - galériával

Tiszakécskén rendezte meg a napokban a Magyar Fit Kid Szövetség a Veritas Fitness FitKid Sportegyesülettel a Kelet-Magyarország Fit Kid Kupát, melyre a gyomaendrődi KörösFit DSE 23 lánnyal nevezett és tíz egyéni, valamint három csapatgyakorlatot mutatott be a bíróknak.

Gajdács Pál

Gergely Orsi, a lányok egyik felkészítője elmondta, hogy tanítványaik nagyon jó formában érkeztek az egyébként egészen remek hangulatú versenyre.

– A tizenhárom gyakorlatból négy ért aranyérmet, egy ezüstöt és három bronzot. A győztesek között ott szerepel Csipai Csepke is, aki mindössze hét éves és két aranyéremmel, illetve két serleggel tért haza – mondta Gergely Orsi. – Számos új koreográfiát mutattuk be, illetve Bedő Bianka, Hoffman Hanna, Sócó Boglárka és Szendrei Hanna életükben először versenyeztek egyéni koreográfiával – folytatta a Körösfit edzője. – Nagyon büszkék vagyunk a lányokra, hiszen mindenki nagyon szép gyakorlatot adott elő és gyönyörű eredményeket értek el!

A gyerekek felkészítését Gergely Orsi és Szilágyi Csilla végezte.

A KörösFit DSE eredményei. Győztesek: Csipai Csepke; Gombkötő Zsófi; a Betörők csapata (Hornok Dalma, Hornok Jázmin, Karkusz Enikő, Kis Virág Anna, Komjáti Janka); az Ősemberek csapata (Csipai Csepke, Félix Lia, Kocsis Janka, Orovecz Lotti). Ezüstérmes: a Boszorkányok csapata (Gellai Maja, Hoffman Hanna, Samu Hanna, Somogyi Dorina, Szujó Anikó, Tóth Kamilla, Tóth Tünde). Bronzérmesek: Fekécs Noémi; Tóth Kamilla; Szendrei Hanna. Negyedik helyezett: Hoffman Hanna; Nyerges Kéla. Ötödik helyezett: Vatai Boglárka. Hetedik helyezett: Bedő Bianka. Nyolcadik helyezett: Sócó Boglárka.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában