Szabadidősport

2024.03.16. 12:48

Szarvas is része a túrasorozatnak

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) idén, április 20. és szeptember 21. között négy eseményt szervez a Hazai Vizeken programsorozat keretein belül. Ezekkel Magyarország különböző vízfelületeire hívják az aktív kikapcsolódást kedvelőket.

Bakulya Mihály

Kajakkal, kenuval és SUP-pal egyaránt vízre lehet majd szállni

Fotó: Babák Zoltán

Az MKKSZ a honlapján emlékeztet, hogy 2024-ben már a negyedik évada következik a programsorozatnak, amelyet három évvel ezelőtt azzal a céllal hívtak életre, hogy a szabadidős sportolóknak minél több lehetőséget biztosítsanak a szabadban való edzésre, az egészséges versenyzésre és jó hangulatú vízparti baráti, vagy családi napokra. A korábbi évek tapasztalataiból és visszajelzéseiből kiindulva idén négy helyszínen – Győrben, Dunakeszin, Szarvason és Balatonfüreden – lesz lehetőség kajak, kenu, SUP és számos egyéb kategóriában vízre szállni.
Győrben négy, Dunakeszin kettő, Szarvason és Balatonfüreden pedig egy-egy távra lehet leadni a nevezést.

Az időpontok és helyszínek:
Április 20.,  Mosoni-Duna Beevezés, Győr
Június 1., Dunakeszi Futam, Dunakeszi
Július 7., Sándor Tamás Emléktúra, Szarvas
Szeptember 21., Balatonfüred-Tihany beevezés, Balatonfüred

Az online jelentkezést az evezzitthon.hu oldalon keresztül lehet megtenni, az április 20-i első állomásra már el is indult a nevezés. A távokat teljesítők online emléklapot és befutó érmet kapnak, míg a kategóriák első három helyezettjei egyedi Hazai Vizeken éremmel térhetnek haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában