Futsal

2024.03.13. 07:59

Ki-ki mecset játszottak az orosháziak

Az NB II.-es bajnokság 12. fordulójára kisorsolt mérkőzését játszotta le hétfőn este Salgótarjánban az orosházi női futsalcsapat. Pardi László együttese alaposan megszorongatta az esélyesebbnek tartott házigazdákat.

Bakulya Mihály

Salgótarjáni VSE–Orosházi MTK-ULE 3–2 (2–1)

Az orosházi Szlopoczki Nikoletta és Budveszel Debóra csatája a két csapat januári találkozóján. Fotó: Bohus Krisztián


NB II.-es női futsal-mérkőzés. Salgótarján, 120 néző. Vezette: Forgó, Bordács (Kocsis).
Orosháza: Győző Tamara – Zvolenszki V., Szlopoczki N., Szabó T., Győző Tilla. Csere: Mátyus, Orosz-Tóth, Mekis-Kis. Edző: Pardi László.
Gólszerző: Bede Anna (10., 23.), Mészáros (16.), ill. Szabó T. (15., 22.).

A hosszú út fáradalmai nem látszottak az orosháziakon, akik fegyelmezett játékkal rukkoltak ki, házi gólkirályuk, Szabó Tünde révén kétszer is egalizáltak. Pechjükre mindkét találatra jól reagáltak a nógrádiak és nyomban visszavették az előnyt, a harmadik találatukra pedig már nem érkezett válasz.
Pardi László: – A mérkőzés elején a hazaiak támadólag léptek fel, nehezen tudtuk kihozni a labdát ebben az időszakban. Ahogy telt az idő sikerült felvenni a ritmust, így nagyon jó mérkőzés kerekedett ki. Ehhez az is kellett, hogy mindkét csapat a győzelemre játszott.

A Keleti csoport állása: 1. Eger SE 24 (11), 2. Gyulai Amazonok 22 (11), 3. Nyírség FC 21 (10), 4. Salgótarjáni VSE 20 (9), 5. Orosházi MTK-ULE 10 (10), 6. Újfehértói SK 7 (10), 7. BTE Felsőzsolca 0 (11).
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában