Eredmény

2024.03.04. 15:44

Olvasóink döntöttek: ők lettek az év sportolói Békésben

Az elmúlt két hétben olvasóink több ezer voksot adtak le az Év sportolója közönségdíj szavazásán. Mutatjuk a győzteseket.

Beol.hu

A Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu február 19-én indította útjára az Év sportolója közönségszavazását. Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére hirdettük meg az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthettek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – kerestük a legjobbakat. 

év sportolói, győztes, olvasóink, döntöttek, egyéni, csapat
Az év sportolói: ők a győztesek

Itt a végeredmény

A legjobb női sportolónak járó díjat Mezei Nikolettnek, a battonyai Barátság SE karatékájának ítélték oda olvasóink. A legjobb férfi sportolónak járó díjat Karsai Gábor, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club futója  veheti át. A legjobb női csapat a Gyulai Amazonok futsalcsapat lett. A legjobb férficsapatnak az Optimum Solar-Békési kézilabdacsapatot választották a voksolók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában