Labdarúgás

2024.03.06. 13:51

Ötmeccses eltiltás vár a jaminai középpályásra

Kilenc felnőtt és három utánpótláskorú játékos kapott többségében egy mérkőzésre szóló eltiltást az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) keddi ülésén. A grémium ezen felül figyelmeztetést és pénzbüntetést is kiszabott – derült ki a szervezet hivatalos értesítőjéből.

Bakulya Mihály

A piros lapot kapó labdarúgók esetében a jaminai Murvai Dávid vitte el a hét „citrom-díját”, akit öt bajnoki mérkőzésen kell majd nélkülözniük a Vármegyei I. osztályban szereplő erzsébethelyieknek. Rajta kívül csak a medgyesi Szabó Alexnek és a mezőhegyesi Papp Mártonnak kell egynél több meccset kihagynia.

Professional,Soccer,Referee,Giving,The,Red,Card,Isolated
Forrás: shutterstock

A felnőtt játékosok esetében Murvai Dávid (Jamina SE) 5, Szabó Alex Imre (Medgyesegyháza) 3, Papp Márton (Mezőhegyes) 2, Szabó Ákos (Orosháza), Lugasi Martin (Nagyszénás), Bagi András Zsolt (Kardos), Oláh Ambrus (Szeghalom), Szakál András (Végegyháza) és Simon Dominik Károly (Jamina SE) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni.

A piros lapos utánpótláskorú labdarúgóknál az orosházi Bok Tibor, illetve a tótkomlósi Nagy Roland és Tasi Kristóf Flórián is 1-1 soron következő U19-es bajnokin nem állhat csapata rendelkezésére.

A Jaminai SE ezen túlmenően 21 000 forint pénzbüntetést is kapott a színes lapok halmozása miatt, míg a sámsoniakat írásbeli figyelmeztetésben részesítette a FEB, amiért nem biztosították a megfelelő tisztálkodás lehetőségét a játékvezetői öltözőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában