Vízilabda

2024.03.11. 20:22

Csak az ifjúságiaknak sikerült a pontszerzés a kisalföldiek ellen

Vasárnap a győriek három utánpótlás csapatát fogadta a Swietelsky-Békéscsaba az országos utánpótlás-bajnokság 6. fordulójának keretében. A hazaiak kevésbé ismerték a kisalföldi alakulatokat, ami érthető, fennállásunk fél évszázada során sohasem találkozott egymással a két klub utánpótlás. Kicsit meg is lepték játékstílusukkal a két fiatalabbat, akiknek így nem sikerült a pontszerzés, ám az ifjúságiak ezúttal jócskán fölülmúlva magukat egy remek meccs után legyőzték vendégeiket.

Gajdács Pál

Swietelsky-Békéscsaba–GYVSE UNI-Győr 6–9 (1–1, 0–3, 2–3, 3–2)

Fodor Zsombor (fehér sapkában) remekelt az ifjúságiak mérkőzésén, a dobott hét gólja nagyon sokat jelentett abban, hogy társaival egy győztes mérkőzés után szállhatott ki a vízből
Fotó: T. Petka Anita

Országos bajnokság, A2 Keleti csoport, rájátszás az 1–8. helyért, gyermek korcsoport, Békéscsaba. V.: Bujka, Perédi. Békéscsaba: Gyuricza – Korcsok N. 1, Suhajda Z. 4 (1), Orosz R., Such, Zimbran 1, Nánási. Cs.: Czupper, Laurinyecz, Orosz B., Machlik, Suhajda S., Plavecz. Edző: Fodor Ádám. 

Kemény falatnak bizonyult a győri alakulat, akik ellen inkább a finisben találta meg az ellenszert a békéscsabai gárda, ám már ahhoz nem maradt elég idő, hogy utol is érjék ellenfelüket.

Az élcsoport állása: 1. Miskolc 16, 2. Győr 15, 3. Békéscsaba 12.

Swietelsky-Békéscsaba–GYVSE UNI-Győr 8–13 (2–3, 2–3, 2–2, 2–5)

Országos bajnokság, serdülők, Békéscsaba. V.: Perédi, Komorócki. Békéscsaba: Beregszászi – Szatmári L., Bazsó, Szathmáry Zs., Pojendán 1, Pónya O., Pallag 2. Cs.: Szalai 2, Korcsok N. 1, Suhajda Z. 1, Nagy Á., Csüllög, Fölker 1. Edző: Fodor Ádám. Zsilák László edző előző heti piros lapja miatt egymeccses eltiltását töltötte, ezért nem ülhetett a kispadra, csak a szemközti oldalról követhette az eseményeket. Nem nézhette nyugodtan a találkozót, ugyanis a csabai csapat rengeteg egyéni személyi hibát gyűjtött be, ami meghatározta a végkimenetelt is.

Az élcsoport állása. 1. Nagykanizsa 18, 2. Győr 15, 3. Miskolc 15, 8. Békéscsaba 0.

Swietelsky-Békéscsaba–GYVSE UNI-Győr 12–7 (0–1, 4–0, 5–4, 3–2)

Országos bajnokság, ifjúságiak, Békéscsaba. V.: Komorócki, Bujka. Békéscsaba: Beregszászi – Budai, Lisztes, Szatmári L. 3, Szanyi, Fodor Zs. 7, Hajdu A. 1. Cs.: Korcsok P. (kapus), Zimbran, Szathmáry Zs., Pojendán, Pallag 1 (1), Szalai, Tasnádi. Edző: Ajtai Miklós. A fáradtság sem fogott ki az ifjúsági csapatot feltöltő sok serdülő korú játékoson, akikben végig ott volt a tűz. Ez utóbbinak köszönhető, hogy az „öregek” győzelmükkel megmentették a vasárnapot.

Az élcsoport állása. 1. Cegléd 18, 2. UVSE 18, 3. Szentes 12, 5. Békéscsaba 6.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában