Labdarúgás

2024.02.07. 20:47

Szervezettek voltak a csabai fiatalok

A Vármegyei I. osztályú bajnokságban érdekelt Békéscsaba 1912 Előre második számú együttesével gyakorolt szerda este a Körösladány MSK NB III.-as csapata. A kék-fehérek a felkészülés derekán tompábbak voltak a szokottnál, így azután változatos mérkőzésen végeztek döntetlenre a szervezett fiatalokkal szemben.

Bakulya Mihály

A ladányi stáb ezúttal kevésbé lehetett elégedett a látottakkal.

Fotó: Archív fotó: Kovács-Goda József

Békéscsaba 1912 Előre II.–Körösladány MSK 2–2 (1–2)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Békéscsaba. Vezette: Bakos.

Békéscsaba II.: Czinanó – Farkas Á., Rostás, Varga R., Hursán, Pusztai, Lauri, Bacsa, Balázs, Sirokmán, Csikós. Játszott még: Somogyi, Bakos, Ilyés B., Gedó, Rózsavölgyi, Liachó. Vezetőedző: Jakab Péter.

Körösladány: Kertész – Malkócs, Wéber, Raducu, Krajcsó, Szilágyi, Sztankó, Czirok, Geiger, Talpalló N., Farkas J. Játszott még: Csicsely, Zelenyánszki, Rajsli, Kovács Zs., Bakk, Szabó L., Szántó. Vezetőedző: Ekker Attila.

Gólszerző: Lauri (17.), Balázs (59.), ill. Czirok (39.), Talpalló N. (43.).

A ladányiak birtokolták többet a labdát, a csabaiak viszont jól építkeztek a labdaszerzésekből, és a veszélyes akcióik egyikéből a vezetést is megszerezték. A vendégek a rutinjuknak köszönhették, hogy a félidő végén pár percen belül megfordították az eredményt. Szünet után mindkét csapat előtt rengeteg helyzet adódott. A hazai fiatalok ezek egyikét értékesítették, a látogatók viszont még büntetőből sem tudtak kapuba találni a végén.

Ekker Attila: – Nem csak a gólok tekintetében, de a játék többi elemében sem tudtunk ellenfelünk fölé kerekedni. Lassan és tompán játszottunk, azon leszünk, hogy ezen túl legyen a csapat, és ebből profitálni tudjon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában