Labdarúgás

2024.02.14. 18:28

A helyzetkihasználással hadilábon állt a Gyarmat

A román harmadik ligás Székudvarival tesztelt szerdán a Füzesgyarmati SK NB III.-as labdarúgócsapata, amely sérülések miatt változatlanul szűkös kerettel kénytelen dolgozni. A meccs egy szabadrúgásból elért találatot, illetve egy akciógólt hozott, ezzel döntetlenre végzett a két fél.

Bakulya Mihály

A gyarmatiak kapuja ezúttal keveset forgott veszélyben. Archív fotó: Fejes Loretta

Székudvari SC–Füzesgyarmati SK 1–1 (1–1)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés.
Füzesgyarmat: Zsibrita – Szabó M., Mező, Csáki, Soós, Jónyer, Schmidt, Dlehány, Szakács, Szabó B., Sándor. Játszott még: Fildan, Bódis, Kis Sz., Achim, Béres. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Toca (60.), ill. Soós (78.).
Az első félidőben úgy tűnt, hogy a füves talaj még szokatlan a csapatok számára. Mezőnyjátékkal teltek a percek, komolyabb helyzet nélkül. Szünet után a gyarmatiaknál pályára léptek a rutinosabb játékosok is. Ezzel sikerült maguk javára billenteni a kezdeményezést. Több esetben jutottak el ziccerig is, ennek ellenére a székudvari szerezte meg a vezetést az egykori gyarmati védő, Toca Bogdan 25 méteres szép szabadrúgásából. Ezt követően is a sárrétiek maradtak támadásban és a meccs utolsó negyedórájához érve sikerült egyenlíteniük, amikor egy kijátszott akció végén Soós passzolt a kapuba. Több meccslabdájuk is volt a végén, de még egy méterről is csak a kapufát találták el.
Boros Tibor: – Az első félidőben sok érdemleges nem történt, a másodikban már eljutottunk helyzetekig, de ezek kihasználásával hadi lábon álltunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában