Labdarúgás

2023.12.19. 17:29

Évet zártak a csabai akadémián

A hagyományoknak megfelelően, közös vacsorával zárta a 2023-as évet a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia edzői-, dolgozói- és vezetői kollektívája december 18-án, a FEK étterem nagytermében.

Beol.hu

Dr. Kovács Mihály tartja évértékelő beszédét

Fotó: Bimbó Lajos

Az ünnepi eseményt megtisztelte jelenlétével Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere, Varga Tamás alpolgármester, dr. Szigeti Béla, az ifjúsági és sportbizottság elnöke, valamint a Békéscsaba 1912 Előre több vezetője, élen Barkász Sándor többségi tulajdonossal.  

Az este első részében dr. Kovács Mihály, a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia elnöke mondta el értékelő, köszöntő beszédét. A klubvezető többek között kiemelte, az akadémián több mint 450 gyerekkel foglalkoznak rendszeresen, ami nagy felelősséget jelent minden munkatárs számára. Fontos a külső visszacsatolás, így a Double Pass értékelés, illetve az MLSZ produktivitási rendszere egyaránt, melyek lehetővé teszik az objektív értékelést. Mindkét értékelés alapján a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia benne van az ország első 10-15 akadémiájában, amire büszkének kell lennie minden itt dolgozónak.   

Az egyesületi elnök tájékoztatta a jelen lévőket, jól haladnak az akadémia fedett csarnokának előkészületei, amelyeknek köszönhetően hamarosan elkezdődhetnek a tényleges munkálatok. A télen-nyáron használható létesítmény a már meglévő infrastruktúrát fogja gazdagítani, az egyesület csapatai pedig kiváló körülmények között készülhetnek a bajnokság mérkőzéseire. 

Az elnöki értékelő után a lila-fehér család tagjai közösen fogyasztották el az „ünnepi menüt”, majd vendégeikkel együtt beszélgették át az elmúlt év történéseit. Ahogy az lenni szokott, a szakmai fejtegetések mellett az anekdoták sem maradhattak el, a közösség jó hangulatban búcsúztatta az évet.   

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia szakemberei megtartották a korosztályos csapatok utolsó edzéseit, a játékosok azonban a téli időszak alatt sem szakadnak el a labdától, hiszen több futsal- és teremlabdarúgó torna is várja őket a januári közepén esedékes felkészülési rajtig. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában