Labdarúgás - Vármegyei II./A

2023.11.17. 22:08

Szünet után fordított a Csabacsűd

A 4-es honvéd utcában csabacsűdi sikerrel zárult a Vármegyei II./A osztályú bajnokság 13. fordulójának pénteki nyitó mérkőzése.

Bakulya Mihály

A csabacsűdiek nem éppen hétköznapi körülmények között zsebelték be a három pontot /Beküldött fotó/

A házigazda csabai vasutasok hiába vezettek az első félidőt követően, mert a meccs második részében sikerült fordítani a nagy elánnal küzdő vendégeknek, így a MÁV hazai pályán nyeretlen maradt ősszel.

Békéscsabai MÁV SE–Csabacsűdi GYLSE 1–2 (1–0)

Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 40 néző. Vezette: Gyuga Zsolt.

Békéscsabai MÁV: Bócsik – Matuska, Erdélyi (Ádász), Viczián, Morva, Takács K. (Sipiczki), Vozár, Zsibrita (Gedó), Kőszáli (Bánlaki), Turcsek, Kovács Gy. Edző: Dohányos Zoltán.

Csabacsűd: Kugyela – Jelen (Rétes), Varga T., Pecnyik (Hajdú), Gerhát, Styecz (Hraskó), Tasi N. (Lénárt), Viszkok G. (Viszkok Cs.), Sándor, Tari, Kiss G. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Gólszerző: Vozár (35.), ill. Sándor (56.), Pecnyik (72.).

Végig kellemetlen hűvös, esős időben gyűrték egymást a csapatok. A zavaró körülmények közepette nem igazán alakult ki folyamatos játék, egy szerencsés találattal szereztek vezetést a házigazdák félidő hajrájában. A csabacsűdieket dicséri, hogy hátrányban is bátran jöttek ki a szünetről és hamarjában kiegyenlítették az eredményt, majd egy szögletből, a szél segítségével a győztes gólt is Dohányos Zoltán: – Röhejes kapott gólokkal, folytattuk remek hazai szereplésünket.

Boér Zsolt: – Az első félidőben megtettük amit kellett, de egy pontrúgást követő figyelmetlenségből kaptunk. A második félidőre olyan elánnal jöttünk ki, aminek csak ez lehetett az eredménye. Sztankó Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában