Asztalitenisz

2023.11.07. 07:45

Molnár Sándorra emlékeztek Békésen

Vasárnap rendezte meg a Békés Vármegyei Asztalitenisz Szövetség, Békés város önkormányzata, és a Békési Ifjúsági Asztaliteniszért Alapítványa a Molnár Sándor-emlékversenyt.

Verasztó Lajos

férfi egyéniben győztes sarkadi Balog László

Az esemény megnyitóján a Békési TEAM vezetője Balogh József megemlékezett Molnár Sándor életútjáról és a város asztalitenisz sportjában betöltött szerepéről. A harmincegy benevezett játékos több versenyszámban mérhette össze tudását. A viadal végén a város önkormányzata részéről Deákné Domonkos Julianna képviselő, és Balogh József adta át a díjakat a legjobbaknak.  

A nap folyamán szinte tökéletes teljesítményt nyújtott a Mátyási Henrietta és Tallér Mihály duó, hiszen az előbbi a páros versenyszámok aranyai mellett a női egyéni mezőnyét is uralta, míg utóbbi a páros számok győzelmei mellett a férfi egyéniben az előkelő második helyen zárt.

Eredmények

Vegyes páros: 1. Mátyási Henrietta, Tallér Mihály (Békéscsabai ASE, Vésztői ASE), 2. Boros Márta, Czebe Gyula (Békési TEAM, Békési TE), 3. Máté Andrea, Orosz Zsolt Kornél (Sarkadi Pelikán ASE) és Kazai Dorka, Kazai Attila (Vésztői ASE). 

Nyílt páros: 1. Mátyási Henrietta, Tallér Mihály (Békéscsabai ASE, Vésztői ASE), 2. Kazai Attila, Balog László (Vésztői ASE, Sarkadi Pelikán ASE), 3. Deák Tibor, Gál Imre (Békéscsabai ASE, Vésztői ASE) és Balázs Csaba, Bácsi Imre (Vésztői ASE).

Női egyéni: 1. Mátyási Henrietta (Békéscsabai ASE), 2. Boros Márta (Békési TEAM), 3. Máté Andrea (Sarkadi Pelikán ASE) és Kazai Dorka (Vésztői ASE).

Férfi egyéni: 1. Balog László (Sarkadi Pelikán ASE), 2. Tallér Mihály (Vésztői ASE), 3. Deák Tibor (Békéscsabai ASE) és Kazai Attila (Vésztői ASE).

Vigaszág: 1. Czuppon Tibor (Békési TE), 2. Orosz Zsolt Kornél (Sarkadi Pelikán ASE), 3. Pintér Zoltán (Mezőhegyesi ASE) és Styr Kevin (Eleki ASE).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában