Labdarúgás - NB III.

2023.11.10. 12:34

Fővárosi matiné előtt az Előre

Az őszi idény évzáró fordulóját rendezik vasárnap az NB III.-as labdarúgó-bajnokságban. A csapatoknak azonban még a következő hetekben is lesz dolguk, tekintettel arra, hogy két játéknapot előrehoztak a tavaszról.

Bakulya Mihály

Albert Istvánékra nehéz csata vár Angyalföldön, de ha nem adnak túlságosan nagy előnyt, akkor megerősíthetik vezető pozíciójukat

Fotó: Jenei Péter

A vármegyei együttesek közül az időrendet tartva, elsőként a listavezető Békéscsaba lép pályára, amelyet matiné keretében a 8. helyen tanyázó Vasas II. gárdája fogad az Illovszky Rudolf Stadionban. Bár a lilák kevés híján dupla annyi pontot szereztek, mint a piros-kékek, intő jel lehet számukra, hogy a Vasas fiataljai legutóbb az ESMTK csapatát győzték le általános meglepetésre, és László András irányításával masszív képet festenek önmagukról.

Csató Sándor, az Előre vezetőedzője: – Még az akadémiai munkánk során volt szerencsénk megismerni mostani ellenfelet. Fiatal, képzett társaság egy-két rutinos játékossal, illetve az NB II.-ben kevesebb lehetőséghez jutó labdarúgóval kiegészítve. Harcos, agresszív lendületes csapatról van szó, melyet biztosan feldobott az erzsébeti siker. Nyilván ellenünk is a maximumot fogja nyújtani, ahogyan azt megszokhattuk már az ősz során. Sajnos az utóbbi hetekben nyögvenyelős meccseket játszunk, jó lenne végre egy könnyebb „forgatókönyv”, hiszen nehéz párharcaink vannak még hátra. Ugyanakkor dicséretes, és a csapat tartását mutatja, hogy a kifejezetten jól felkészített Körösladány ellen is fel tudott állni kétgólos hátrányból. Amiből továbbra sem szeretnénk engedni, az a harcos, domináló játék, ami reményeink szerint hatékonyabb befejezésekkel társul és győzelemhez segít bennünket vasárnap. Kisebb sérülések és betegségek befolyásolták a heti munkát, de bízunk bennem, hogy ezen nem múlik a jó szereplés.

November 12., vasárnap, 11.00

Vasas FC II.–Békéscsaba 1912 Előre

Budapest, Illovszky Rudolf Stadion

Vezeti: Iványi Gábor (Kondákor Trisztián, Aczél Péter)

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában