Labdarúgás

2023.11.24. 15:22

Csató Sándor könnyedebb játékot vár

A Dél-keleti csoport élén 7 pontnyi előnnyel rendelkező Békéscsaba 1912 Előre együttesére látszatra könnyebb feladat vár. A lila-fehérek vasárnap azt a Ceglédet fogadják, amely mindössze a sereghajtót előzi meg a tabellán. Ennek fényében a hazaiak részéről „kötelező” lenne a győzelem, azzal pedig akár a fórjukat is tovább duzzaszthatnák az ESMTK-val szemben, amelyre kétes kimenetelű fővárosi rangadó vár.

Bakulya Mihály

A két csapat augusztusi mérkőzésén az Előre egyetlen Vólent-góllal tudta legyőzni a Ceglédet. Fotó: Kisfaludi István

Csató Sándor, az Előre vezetőedzője: – Mi sem természetesebb, szeretnénk győzelemmel föltenni a pontot az i-re. Végre egy olyan rangadót játszottunk legutóbb, amit sikerült megnyerni. Jól küzdött a csapat, ennek lett a jutalma a végén a győztes találat. Hazai pályán a szép búcsú reményében lépünk pályára, jó lenne könnyebben nyerni az utóbbi három-négy hétnél, s ha kellően felszabadultak leszünk, akkor a mély talaj ellenére is szép focit nyújthatunk. Az őszi mérkőzésen egy fegyelmezett, taktikus csapatot ismertem meg a Ceglédben, ehhez mérten meglepetés a szereplése. Biztosan nem feltartott kézzel jönnek, védekezni fognak és kontrázni, ahogy azt a legtöbb ellenfelünk esetében megszokhattuk. Sok technikás fiataljuk van, de valami hiányzik belőlük, erre utal a mérsékeltebb őszi eredmény. Nálunk akadtak betegek a héten, reményeink szerint ők is felépülnek és a legideálisabb meccskerettel várhatjuk a találkozót.

NB III Dél-keleti csoport, 17. forduló

November 26., vasárnap, 13.00

Békéscsaba 1912 Előre–Ceglédi VSE

Békéscsaba, Kórház utcai Stadion

Vezeti: Dobai János (Juhász Szabolcs Olivér, Pálinkás Donát Ferenc)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában