Asztalitenisz

2023.10.23. 10:37

Érem nélkül maradtak a vármegyei fiatalok

Orosházán vasárnap az U15-ös korosztály tagjai fogtak űtőt a Pintér Attila újonc és serdülő aranyfokozatú ranglista versenyen. A kétnapos verseny főszervezője Bogdánffy Csaba, az ASE Orosháza szakmai koordinátora elmondta, örvendetes, hogy az idei év legnagyobb hazai utánpótlás versenyét rendezték meg, amelyen három korosztályban több mint háromszáz ötvenen álltak asztalhoz, és az érdeklődők színvonalas mérkőzéseket láthattak valamennyi korosztályban. 

Verasztó Lajos

A képen Vashegyi Regina, aki harmadik lett a vigaszági versenyben Fotó: ASE Orosháza

Fiú párosban a szarvasi Magyari Milán, Posgay Brunó (Demeter Lehel ASE) duó egy debreceni kettős legyőzésével a 16 közé jutott, ahol 3:0-ra kikapott a Stefán Bence, Zubor Péter (BVSC-Zugló) duótól, így a 9–16. helyen végzett. A lányoknál párosban a Bényei Nelli, Vadász Réka (ASE Orosháza) kettős a nyolc közé jutásért esett ki az Ivanics Izabell, Sipos Zille (Pingpongozz Velünk SE) dutól, így a 9–16. helyen fejezte be a küzdelmeket. A Békési TEAM-ben kölcsön játékosként szereplő kecskeméti Galamb Nóra, Pál Dorkával (Pingpongozz Velünk SE) az oldalán két győzelmet követően a négy közé jutásért szenvedett 3:0-ás vereséget az Erdélyi Blanka, Bender Borostyán (ATSK Szeged, Debreceni AK) kettőstől, így az 5–8. helyen végzett.  

Leány egyéniben Bényei Nelli csoportelsőként jutott a főtáblára, ahol a nyolc közé jutásért 3:1-re kapott ki a szegedi Szögi Szonjától, így a 9–16. helyen végzett. Vadász Réka csoport másodikként jutott a főtáblára, ahol a 16 közé kerülésért a későbbi győztes Bender Borostyán búcsúztatta, így a 17–32. helyen zárt. Galamb Nóra a főtábla első fordulójában búcsúzott, így a 17–32. helyen végzett. A vigaszágon az ASE Orosháza játékosa Vashegyi Regina harmadik lett.    

A fiúknál Magyari Milán csoportelsőként jutott a főtáblára, ahol a 16 közé jutásért  kikapott Vámosi Benjamintól (KSI), így a 17–32. helyen fejezte be a versenyt. 

Győztesek. U15-ös fiú páros: Fegyver Zsombor, Lindner Zétény (KSI, Dunakeszi). U15-ös leány páros: Szögi Szonja, Somogyi Heidi Anna (ATSK Szeged, Mohácsi TE). U15-ös fiú egyéni: Poór Balázs (Szombathelyi AK). U15-ös leány egyéni :Bender Borostyán (Debreceni AK). 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában