Labdarúgás

2023.09.15. 21:52

A Jamina megnehezítette az Orosháza dolgát

Bár a jaminaiak az elején ráijesztettek a házigazdákra, 90 percnyi játék alapján érvényesült a papírforma Orosházán. Az OMTK-ULE csapata negyedik győzelmét is begyűjtve meg tartotta hibátlan szériáját a vármegyei I. osztályú bajnokság 5. fordulója péntek esti nyitányán.

Bakulya Mihály

Miszlai László (piros mezben) a hazaiak egyenlítő gólját szerezte. Archív fotó: Bohus Krisztián

Orosházi MTK-ULE–Jamina SE 3–1 (2–1)
Vármegyei I. osztályú mérkőzés. Orosháza, 110 néző. Vezette: Jakab József.
Orosháza: Bordás – Rau, Kasuba, Huszár, Papp M. (Kun), Burai (Kasik), Gedó (Fehér), Darida, Bónus, Miszlai (Endrefalvi), Babolek (Szarvas). Edző: Buza Barnabás.
Jamina: Démusz – Kovács I., Horváth M., Bencsik, Simon D. (Kovács D.), Dankó, Kardos, Murvai, Szaszák (Varga J.), Lipták-Pikó (Villám), Ökrös (Leszkó). Edző: Varga Péter.
Gólszerző: Miszlai (14.), Huszár (37.), Burai (47.), ill. Ökrös (9.). Jó: Bónus, Rau, Huszár, Burai, ill. Démusz, Ökrös.

A gyorsan szerzett erzsébethelyi gól olyannyira felpaprikázta a hazai gárdát, hogy a szünetig megfordította az állást. A második játékrész elején Burai góljával az Orosháza lezárta a mérkőzést. A házigazdák ezután már nem erőltették a dolgot, a látogatók pedig nem tudtak komoly helyzetig eljutni.

Buza Barnabás: – A meccs összkép alapján nem volt gondunk. Adódtak lehetőségeink, de a felállt védelem ellen nagyon nehéz dominálni. Nyertünk és ez volt a legfontosabb.

Varga Péter: – Először is szeretnénk megköszönni a házigazdák rugalmasságát, hogy a kérésünkhöz igazodva ma fogadni tudtak bennünket. Jól indult számunkra a meccs, amit elterveztünk kétszáz százalékig megvalósítottuk, egy jó Orosházának tudtunk méltó ellenfelei lenni.

Betkó Tamás

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában