Asztalitenisz

2023.08.27. 10:25

Két páros bronz az idénynyitó versenyről

Budapesten rendezte meg a MOATSZ idénynyitó aranyfokozatú utánpótlás ranglista versenyét.

Verasztó Lajos

A képen jobbról a dobogó harmadik fokán pirosban a bronzérmes békési Balogh Ágnes Kira

Fotó: Békési TEAM

A több napos viadal első napján az Ormai László Csarnokban az U19-es lányoknál Balogh Ágnes Kira (Békési TEAM) a nyolc közé jutásért nagy csatában 3:2-re kikapott a későbbi győztes pécsi Nagy Judittól. Szilágyi Lívia (Békési TEAM) a nyolc közé jutásért  vereséget szenvedett Pascui Nicolettától (Statisztika), így klub társához hasonlóan a 9–16. helyen végzett. A tótkomlósi Hudák Dorina, aki az ASE Orosháza csapatában nevelkedett, és jelenleg a Statisztika színeiben versenyez a négy közé jutásért kikapott Barcsaitól, így az 5–8. helyen zárta a viadalt. 

Párosban Balogh Ágnes Kira a dunakeszi Volentics Annával az oldalán a döntőbe jutásért 3:1-re kikapott a későbbi győztes Barcsai, Dohoczki (Statisztika) duótól, így bronzérmesek lettek. Hudák Dorina, Szosznyák Emmával (Statisztika) szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Szilágyi Lívia a kecskeméti Polónyi Nórával az oldalán a nyolc közé jutásért szenvedett vereséget a pécsi Nagy Judit, Nagy Rebeka kettőstől, így a 9–16. helyen fejezte be a versenyt.      

A fiúk a BVSC termében álltak asztalhoz. Az U19-eseknél Magyari Milán, a szarvasi Demeter Lehel ASE játékosa a 16 közé jutásért kapott ki, így a 17–32. helyen végzett. Párosban a Hortobágyi Bálint, Magyari Milán (Demeter Lehel ASE) duó a 16 közé jutásért búcsúzott, miként a Botos Marcell, Posgay Brunó (Gyomaendrőd, Demeter Lehel ASE) kettős.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában