Kézilabda

2023.08.01. 19:06

Elveszítette második mérkőzését a Békéscsaba

A lendületesebb, hajtósabb kézilabdát játszó hazai együttes nagy arányú győzelmével zárult kedden délután a Dunaújváros KKA–EUbility Group-Békéscsabai ENKSE felkészülési női kézilabda-mérkőzés.

Gajdács Pál

A lila-fehérek soraiból hiányzott Termány Rita, aki sérüléssel bajlódik. A zárt kapuk mögött lejátszott összecsapáson már az első félidőben megmutatkozott, hogy melyik csapat a frissebb, a hazaiak ötgólos előnye mellett vonultak pihenőre a felek. A csabaiak sok technikai hibával játszottak és az irányító Román Dorina kiesése érzékenyen érintette a vendégeket, akit egy szabálytalanság után a 20. percben azonnali piros lappal kiállítottak a játékvezetők. 

A szünet után rákapcsolt a Fejér megyei csapat, tovább növelt a különbségen és végül magabiztosan nyerte a találkozót.

A békéscsabaiak teljesítménye támadásban és védekezésben is hullámzó volt. A meccs során tizenkét technikai hibát vétettek, odaadták a labdákat a hazaiaknak, akik gyors lerohanásból lőtték a gólokat. Pozitívumokat inkább támadásban lehetett felfedezni.

Dunaújváros KKA–EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 37–29 (18–13)

Dunaújváros, zárt kapuk mögött. Békéscsaba: Pásztor – Csáki, Lanisztanin 7, Mayer 2, Gyimesi 5, Giricz 2, Szondi 3. Csere: Madeira-Domokos (kapus), Török F. 2, Bencsik 1, Szabó D., Horváth G. 1, Sándor 2, Román 1, Jovicsevics 1, Aranyi 2. Vezetőedző: Rác Sándor. A Dunaújváros legjobb dobói: Paróczy 5, Krupják-Molnár 5.

A Békéscsaba legközelebb pénteken az NB I. B-s Orosháza otthonában lép pályára. 

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában