Labdarúgás

2023.07.06. 12:48

Támadót és edzőpartnert keresnek a komlósiak

Bakulya Mihály

A komlósiak a tavalyi, megfiatalított keretükre támaszkodnak az új idényben is. Fotó: Kertmegi Kevin

Labdarúgás Bár csak július 11-én kezdi el a közös munkát, az máris bizonyos, hogy az első számú gólfelelősét pótolnia kell a felkészülési időszakban a Tótkomlósi TC megye II./B osztályú csapatának.

A „zuhanyhíradó” alapján a tavaszi idény során 20 gólig jutó 30 esztendős támadó, Varga Gábor az egyik konkurens gárdánál folytatja az előttünk álló bajnokságban. Bár Horváth Henrik edző alapvetően az előző évi keretre támaszkodik, akad két visszatérő játékosuk is a legutóbb ötödik helyen végző piros-kékeknek. Abonyi Ádám (36) és Kovács Imre (29) egyaránt a kaszaperi szomszédvári riválistól igazol vissza egy évnyi kitérőt követően, és tapasztalatával a középpályán jelenthet komoly segítséget a TTC-nek.

– Nem terveztünk komoly változásokat, hiszen a megfiatalított együttesünk megfelelt az elvárásoknak, ezzel együtt a visszatérő játékosokkal szerkezetileg sokat bővül a repertoárunk és minőségileg is javulunk. Már csak egy eredményes támadót keresünk, aki pótolhatja a távozó Varga Gabi góljait, mindez azonban nem kis kihívás elé állít bennünket – fogalmazott Horváth Henrik.

A tréner a tervek szerint jövő kedden vezényli le az új idény első foglalkozását. A TTC négyhetes felkészüléssel várja majd a bajnoki rajtot, ami három edzőmérkőzést is tartogat, ám a főpróbára még keresik az ideális partnert.

A tervezett felkészülési mérkőzések

Július 22., szombat, 17.00: Tótkomlósi TC–Makó FC II.

Július 28., péntek, 18.00: Tótkomlósi TC–Békésszentandrási HMSE

Augusztus 5., szombat, 17.00: Tótkomlósi TC–?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában