Kézilabda

2023.07.28. 19:17

Nagy tempót diktált a Békéscsaba

Az NB I B-s, a tavalyi bajnoki kiírásban 12. helyen záró budapesti Tempo KSE ellen kezdte meg a felkészülési mérkőzések sorát pénteken délután az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda-csapata.

Gajdács Pál

Fotó: Für Henrik-archív

A mérkőzést a frissebb Békéscsaba végig vezetve biztosan nyerte. A találkozó egyik célja az volt, hogy az új vezetőedző, Rác Sándor felmérje az elmúlt bő két hétben tanultakat, s élesben is gyakoroltassa a különböző taktikai elemeket.

A Tempo jó partnere volt a csabaiaknak, keményen és szívósan játszott.

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE–Tempo KSE 34–20 (17–11)

Felkészülési női kézilabda-mérkőzés. Békéscsaba, 100 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T. Békéscsaba: Pásztor – Csáki 3, Lanisztanin 7 (2), Termány 1, Gyimesi 4, Mayer 1, Szondi 5. Csere: Madeira-Domokos (kapus), Török F. 1, Bencsik 1, Szabó D., Horváth G. 2, Sándor, Giricz 4, Román 2, Jovicsevics 2, Aranyi 1. Vezetőedző: Rác Sándor. A Tempo SE legjobb dobói: Marik, Hegedűs, Blazsek 3-3. Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2.

A csabaiak legközelebb kedden lépnek pályára a szintén élvonalbeli Dunaújvárosi KKA otthonában.

 

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában