Tenisz

2023.07.12. 12:00

Bondár Annának új társa lesz Budapesten

A sérült Gálfi Dalma helyett a kínai Csang Suajjal indul párosban Bondár Anna a jövő heti, budapesti salakpályás női tornán. Mint arról a szervezők beszámoltak, a 16 páros helyből 11 elkelt. 

Bakulya Mihály

Bondár Anna rutinos páros társra lelt a fővárosi torna erejéig

Fotó: AFP

A magyar hölgyek közül Babos Tímea az orosz Alekszandra Panovával, Stollár Fanny a lengyel Katarzyna Piterrel indul, Bondár Anna partnere pedig Gálfi Dalma lett volna, de utóbbi a Wimbledonban elszenvedett térdsérülése miatt visszalépett a Hungarian GP-től. A Wimbledonban a belga Greet Minnennel jelenleg nyolcaddöntős szeghalmi versenyző így a kínai Csang Suaj az oldalán szerepel majd a Római parton. A 34 éves ázsiai játékos párosban megnyerte 2019-ben az Australian Opent és 2021-ben a US Opent is.

A 16-os páros táblán két szabadkártyát osztanak ki a rendezők, és mindkettő „színmagyar” duó lesz. Egyesben a hétvégi selejtező sorsolására pénteken kerül sor, a kvalifikáció mezőnyében legalább négy hazai teniszező kap helyet. A főtábla sorsolása vasárnap lesz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában