Labdarúgás

2023.06.24. 13:59

Új edzővel kezdenek Tarcsán

Bakulya Mihály

A tarcsaiak új impulzusokkal feltöltve kezdhetik a bajnoki évet

Fotó: Für Henrik

Az új évadot új edző irányításával kezdi meg a Köröstarcsai KSK megye II./B osztályú együttese. Érdekesség, hogy a kiválasztásban tevékeny részt vállalt az eddigi játékos-edző, Farkas Gyula is. A piros-fehérek kispadjára Kocsis Zsolt ül le, aki legutóbb Csárdaszálláson vállalt szerepet, előtte pedig Gyomaendrődön dolgozott.

A tarcsai együttes július 4-én kezd egy megbeszéléssel összekapcsolt bemutatkozó találkozóval, a tervek szerint addig a felkészülés pontos menetrendje is összeáll.

– Meg kell ismerkednem a közeggel, azt hallottam, hogy jó szellemű csapatot alkot a társaság. Úgy gondolom, az őszi idény az összecsiszolódás jegyében telik majd, de bízom benne, hogy ez nem megy az eredményesség rovására – nyilatkozta lapunknak a frissen megbízott tréner.

Kocsis Zsolt beszámolt arról is, hogy folyamatban van az edzőmérkőzések rendjének kialakítása, illetve a keret megerősítésére vonatkozó egyeztetéseket is megkezdték a kiszemeltekkel.

– Próbálok a legjobb tudásom szerint segíteni. Reményeim szerint a játékosok részéről megfelelő érdeklődés lesz a heti két edzésre, és néhány célirányos igazolással a korábbi éveknél is masszívabb csapatot tudunk kialakítani! – tette hozzá az 52 esztendős szakember, aki tisztában van vele, hogy a tarcsaiak szűkös kerettel vitték végig a tavaszi idényt. Ezért is szeretné három-négy poszton megerősíteni a gárdát, amihez a jelöltek adottak, az átigazolási időszak júliusi elsejei kezdetéig azonban a kilétüket tabuként kezelik.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában