Kézilabda

2023.06.06. 16:27

Már csak két átlövővel nem jutottak egyezségre Békéscsabán

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE NB I.-es csapatát működtető gazdasági társaság vezetői folyamatosan dolgoznak a jövő évi játékoskeret kialakításán.

B. M.

Marija Agbabával még tárgyalnak a közös folytatás lehetőségéről.

Fotó: Bencsik Ádám

A klub az évzáró vacsorát megelőzően adott hírt arról, kik azok a játékosok, akik a jövőben nem lila-fehérben folytatják, ezúttal pedig a maradók első csoportjáról fedték fel a leplet.

Az idei szezont alkotó keret tagjai közül a korábban megkötött hosszú távú megállapodásoknak köszönhetően már a következő idényre is élő szerződéssel rendelkezett Giricz Laura, Gyimesi Kitti, Madera Domokos Claudia Esther, Kukely Klára, Török Fanni és Bencsik Bojána. Az eredményes tárgyalásoknak köszönhetően hozzájuk csatlakozott Horváth Gréta, Mayer Szabina, Termány Rita, Szabó Dóra és Borbély Márta, akik egyaránt 2024. június 30-ig érvényes szerződést írtak alá az Előre NKSE-vel. A vezetés továbbra is egyeztet a közös folytatás lehetőségéről a két lejáró szerződésű átlövővel, Kiss-Walfisch Mercédesszel, illetve a házi gólkirálynő, Marija Lanistaninnal. 

Az újonnan érkező játékosokat illetően, a Vácról szerződtetett kapus, Pásztor Bettina szerepvállalásáról már volt szó, mellette azonban már további kézilabdázók is aláírtak a lila-fehér klubhoz, az ő kilétüket is napokon belül felfedik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában