Öregfiúk

2023.04.26. 15:34

Nyilasi Tibort is Tótkomlósra várják

Április 27-én Tótkomlóson lép pályára a magyar öregfiúk labdarúgó-válogatott. A TTC jótékonysági mérkőzést szervez, erre invitálta meg az egykori szövetségi kapitány, Gellei Imre vezette együttest, amely számos el nem feledett régi ismerőssel érkezik a Karasz János Sporttelepre.

G. P.

Archív fotó: Földi Imre/Nemzeti Sport

Az esemény plakátja szerint az egykori szövetségi kapitány, Gellei Imre együttesében mások mellett olyan legendák futnak ki a pályára, mint például Kozma István, Egressy Gábor, Guzmics Richárd, Mészöly Géza, Mracskó Mihály, Vermes Krisztián, Tököli Attila, Pisont István, vagy a Németországban élő kapus, Petry Zsolt. 

A hírek szerint Nyilasi Tibor is érkezik a csapattal, ám ő nem ölti magára a címeres mezt, helyette inkább hasznos tanácsokkal látja el a többieket a pálya széléről. 

A mérkőzésen 16 órától indul útjára a labda, de érdemes lesz időben kiérni a sporttelepre. A válogatott két órával korábban érkezik a helyszínre, az autogram-vadászok számára ekkor nyílik lehetőség aláírásokat gyűjteni, illetve közös szelfiket készíteni a játékosokkal.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában