Labdarúgás - Megye II.

2023.04.14. 11:41

Két jó formában lévő gárda meccsel a derbin

A mérkőzések túlnyomó többségén tabellaszomszédok játszanak egymással, de a 22. forduló talán legérdekesebb ütközetét Mezőmegyeren a Békéscsabai MÁV vendégjátékával rendezik a megyei II. A osztályban.

G. P.

Fotó: Shutterstock

A szombati házigazdák megőrizték őszi remek formájukat, de ahhoz, hogy immáron az ezüstmedál megszerzésére is nagyobb eséllyel pályázzanak, a Szabadkígyós tavaszi gyengélkedésre is hozzájárul. A csabai vasutasok kiváló tavaszt produkálnak, hiszen két győzelem és két döntetlen mellett csak az éllovas, a mostani fordulóban szabadnapos Mezőhegyestől kaptak ki. Szereztek 8 pontot, míg az őszi 14 játéknapon csupán 14-et, igaz akkor alaposan megnehezítették szombati vendéglátóik dolgát.

Mezőberényben két erős középcsapat meccsel. Legutóbb a Berény és a Dévaványa is botlott, s szombaton kiváló alkalom nyílik a korrigálásra.

Megyei II. A osztály, 22. forduló. Április 15.,szombat, 17.00: Mezőberényi LE (4.)–Dévaványai SE (5.), Mezőmegyer SE (3.)–Békéscsabai MÁV SE (11.), Békésszentandrási HMSE (8.)–OMTK-Rákóczi (7.), Mezőkovácsházi TE (10.)–Békési FC (9.), Füzesgyarmati SK II (12.)–Elek USE (6.), Csanádapácai EFC (14.)–Csabacsűdi GYLSE (13.), Szabadkígyósi SZSC (2.)–Dobozi SE (15.). Szabadnapos: Mezőhegyesi SE (1.).

Folytatódik a vetélkedés az aranyért a megyei II. B osztályban, ahol a 20. kör mérkőzéseire kerül sor. Egy fokkal talán a Kondoros feladata lehet könnyebb az Újkígyós ellen, a Kevermesnek azonban a Battonya ellen fel kell kötni a gatyaszárat.

A harmadik helyre hajtó alakulatok közül a Lőkösháza Tótkomlóson próbálja begyűjteni a pontokat, ami nem lesz egyszerű, de várhatóan az üldöző Magyarbánhegyesnek is meg kell küzdeni a szívós Köröstarcsával szemben.

Megyei II. B osztály, 20. forduló. Április 15., szombat, 13.00: Battonyai TK (8.)–Kevermes SE (2.). Április 15.,szombat, 13.30: Magyarbánhegyesi FC (4.)–Köröstarcsai KSK (9.), Gádoros SE (10.)–Kétegyházi SE (13.), Kaszaper FC (5.)–Kunágotai TE (11.), Medgyesegyházi SE (14.)–Csorvási SK (6.), Tótkomlósi TC (7.)–Lőkösháza KSK (3.), Kondorosi TE (1.)–Újkígyós FC (12.). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában