Eb-selejtező

2023.03.28. 06:58

Marco Rossi: ez volt a legjobb első félidőnk

Hétfő este első Európa-bajnoki selejtező mérkőzésén a magyar labdarúgó-válogatott 3-0 legyőzte a bolgár csapatot. A mérkőzést követően a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi kiemelte, hogy irányítása alatt ez volt a legjobb első félideje a válogatottnak és a meccs legjobbját, Szoboszlai Dominiket is méltatta.

Beol.hu

Fotók: Csudai Sándor

– Talán ez volt a legjobb első félidő mióta én vagyok a kapitány, de Törökországban is remek félidőt játszottunk 2020-ban, csak akkor nem lőttünk gólt.
Dominik a legjobb meccsét játszotta a válogatottban. A kapitányi karszalag felelősséggel ruházta fel, és felnőtt hozzá. Mondhatni gyorsabban nőtt fel – olvasható az origo.hu tudósításában.

– A második félidőben háromgólos előnyben nem volt könnyű fenntartani a koncentrációt, több hibát is elkövettünk, de persze lőhettünk volna több gólt is. Gratulálok a csapatnak és a teljes stábnak. Szép este volt, ennél szebbet nem is várhattunk – nyilatkozta Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. 

A magyar válogatott napra pontosan negyven év után kezdte ismét győzelemmel az Eb-selejtezőket, illetve hazai pályán 48 év után győzte le újra Bulgáriát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában